Σάββατο 19 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Επιτροπών Ειρήνης

Εκδηλώσεις πραγματοποιούν τις μέρες αυτές οι τοπικές Επιτροπές Ειρήνης:

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ «Μιχάλης Παπαμαύρος», την Τετάρτη 23 του Μάη στις 8.30 μ.μ. στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Μελίνα Μερκούρη», διοργανώνει εκδήλωση αλληλεγγύης στους πέντε Κουβανούς πατριώτες, όπου θα προβληθεί η ταινία «VIVA CUBA».

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας, την Πέμπτη 24 του Μάη, στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Παγκάλου 52), διοργανώνει εκδήλωση αλληλεγγύης στην Κούβα και στην Μπολιβαριανή Διαδικασία. Θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν ο πρέσβης της Κούβας Ερμές Ερέρα και η επιτετραμμένη της πρεσβείας της Βενεζουέλας Μαρία Ινές Φονσέκα.

Στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Παράρτημα Ηρακλείου της ΕΕΔΥΕ, στα πλαίσια του Δεκαημέρου Ειρήνης, θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις αφιερωμένες στην ειρήνη:

-- Τη Δευτέρα 21 του Μάη θα γίνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Πόλεμος και ειρήνη και πώς αυτά τα θέματα παρουσιάζονται μέσα από τα σχολικά βιβλία». Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Δήμου «Ανδρόγεω» στις 7.30 μ.μ.

-- Την Παρασκευή 25 του Μάη θα γίνει η προβολή της ταινίας «Ζ» του Κώστα Γαβρά, με μουσική Μ. Θεοδωράκη. Η προβολή θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. στο υπαίθριο κιόσκι που βρίσκεται στο Πάρκο Γεωργιάδη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ