Σάββατο 19 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέες Πορείες Ειρήνης αύριο

Από την περσινή Πορεία Ειρήνης στη Θεσσαλονίκη

Motion Team

Από την περσινή Πορεία Ειρήνης στη Θεσσαλονίκη
Πορείες Ειρήνης πραγματοποιούνται αύριο σε μια σειρά πόλεις:

- Στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί, από το μνημείο του Μπλόκου της Καλαμαριάς. Η πορεία θα περάσει από το μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη και θα καταλήξει στο μνημείο της Αντίστασης μπροστά στο Δημαρχείο Σταυρούπολης.

- Στο πολιτικό αεροδρόμιο του Ακτιου θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί. Η ώρα και ο τόπος αναχώρησης των λεωφορείων είναι:

  • Γιάννενα: 8.15 π.μ. Νομαρχία
  • Αρτα: 9 π.μ. πλατεία Κιλκίς
  • Πρέβεζα: 9.30 π.μ. παλιό ΚΤΕΛ
  • Ηγουμενίτσα: 8.30 π.μ. Πάνθεον
  • Λευκάδα: 9.30 π.μ. παραλία
  • Κέρκυρα: 6.15 π.μ. στο λιμάνι

- Στην Κοζάνη, η πορεία θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. από το χωριό Κρόκος και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

- Στην Κατερίνη, η πορεία θα γίνει στις 6 το απόγευμα. Θα ξεκινήσει από το συνοικισμό του Σταθμού και, μέσω άλλων συνοικιών (Χηράδικα, Βατάν, Καταφυγιώτικα), θα καταλήξει στην Πλατεία Ελευθερίας.

- Στη Μυτιλήνη η πορεία θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα από το Δημοτικό Διαμέρισμα της Παναγιούδας και θα καταλήξει στην πλατεία Σαπφούς, όπου υπάρχει και σχετική έκθεση φωτογραφίας.

Την Τετάρτη στην Καβάλα

- Στην Καβάλα, την Τετάρτη 23 Μάη στις 6 το απόγευμα στη Νέα Πέραμο έχει οριστεί το αγωνιστικό ραντεβού του φιλειρηνικού κινήματος της περιοχής. Θα ακολουθήσει πορεία στην παραλιακή οδό της Καβάλας. Καλούν το λαό με τη συμμετοχή του να διατρανώσει ξεκάθαρα την αντίθεσή του στα σχέδια κυβέρνησης και ΝΑΤΟ να μετατρέψουν την περιοχή σε στρατιωτικό ορμητήριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ