Σάββατο 19 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΧΙΝΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ

«ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ»: «Μιλώντας σε δείπνο που του παρέθεσαν οι πολιτικοί συντάκτες, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου εκτίμησε ότι οι προσεχείς εκλογές θα κριθούν από την οικονομία, την υπόθεση των ομολόγων και την αξιοπιστία των δύο αρχηγών, δηλαδή ποιος από τους δύο εγγυάται καλύτερη οικονομική ανάπτυξη (...) δίνει τώρα τη μάχη της αξιοπιστίας, όχι μόνον ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά όλο το κόμμα. Και πρέπει να πείσει ότι οι δεσμεύσεις θα τηρηθούν και όσα έχει υποσχεθεί με το πρόγραμμά του θα εφαρμοστούν» (από το κύριο άρθρο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ»: «"Εγώ δεν έχω φοβικά σύνδρομα και θα ανοίξω το Ασφαλιστικό, όχι όπως η ΝΔ που το ανοιγοκλείνει υπονομεύοντάς το" τόνισε ο κ. Παπανδρέου και παρέπεμψε στις προγραμματικές δεσμεύσεις που έχει ήδη δημοσιοποιήσει με πρώτη προϋπόθεση την πλήρη εφαρμογή του νόμου Ρέππα» (το ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ»).

ΚΑΤΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ: «Ο κόσμος της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης περιμένει δύο πράγματα από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: Εύληπτο, σαφές και αριστερό, με σύγχρονους όρους πρόγραμμα και σε συμβολικό πεδίο ένα συνέδριο εδραίωσης της αυτοπεποίθησης της Κεντροαριστεράς (...) οι σύγχρονες κοινωνίες είναι εξαιρετικά σύνθετες ταξικά, νικηφόρα πλειοψηφικά ρεύματα χωρίς το μεσαίο χώρο δε διαμορφώνονται και οι εκλογές κρίνονται στο κέντρο» (ο Ν. Μπίστης στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΕΛΛΑΔΑ: «Αύριο και μεθαύριο θα επιβεβαιώσουμε τη θέλησή μας να πορευτούμε μαζί με τους πολίτες για να κατακτήσουμε νέους στόχους για την Ελλάδα και τους Ελληνες» (ο Νίκος Αθανασάκης στα «ΝΕΑ»).

ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ! «Επίδομα στους τρίτεκνους, ενίσχυση όσων έχουν εισόδημα 5.000 ευρώ τον χρόνο, εθνική σύνταξη με ενσωμάτωση του ΕΚΑΣ και ειδικά προγράμματα για αδύναμες οικογένειες» (το προχτεσινό δελτίο παροχών / «ΑΥΡΙΑΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ