Παρασκευή 29 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τρομοκρατικά τα «αντιτρομοκρατικά»...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΙ όπως διαβάζουμε οι «αρμοδιότητες» της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας με πρόσχημα τη σύλληψη των λεγόμενων «κουκουλοφόρων»! Εφεξής, λέει, θα ασχολούνται με όσους κάνουν «καταλήψεις δημοσίων κτιρίων»... με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Από όσο γνωρίζουμε, «δημόσια κτίρια» είναι τα σχολεία (που ενίοτε τα καταλαμβάνουν μαθητές) και τα πανεπιστήμια (τα οποία περιφρουρούν φοιτητές) διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της κυβέρνησης στην Παιδεία.

Στην ίδια κατηγορία περιλαμβάνονται και τα υπουργεία τα οποία περικυκλώνονται από εργαζόμενους που διαδηλώνουν και με μια μικρή διεύρυνση του όρου μπορούν να συμπεριληφθούν σε αυτά διασταυρώσεις, γέφυρες, δρόμοι η οποιαδήποτε άλλη εγκατάσταση.

Γίνεται κατανοητό νομίζουμε ποιους θεωρούν «τρομοκράτες» η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που έχουν στήσει τέτοιου είδους μηχανισμούς και βγάζουν τα τελευταία χρόνια τέτοιου είδους αποφάσεις.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ Μέσων Ενημέρωσης καθορίζεται από τους λειτουργούς τους και όχι από την κυβέρνηση υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ Α. Λυκουρέντζος. Μόνο που ξέχασε να μας πει ποιοι είναι αυτοί ...οι λειτουργοί.

Κι όταν τα Μέσα Ενημέρωσης εδώ και χρόνια έχουν παραδοθεί σε λίγους επιχειρηματίες και τώρα συγκεντρώνονται σε ακόμη λιγότερους, ποιος μπορεί να μιλάει για ποιότητα;

Γιατί οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες να προσπαθούν δηλαδή να δημιουργήσουν σκεπτόμενους ανθρώπους; Αβουλους «καναπεδάνθρωπους» χρειάζονται για να αγοράζουν οτιδήποτε την ώρα ακριβώς που θέλουν να τους το πουλήσουν.

Είτε πρόκειται για προϊόντα, είτε για «στημένη» ενημέρωση, είτε για «πολιτική συνείδηση» που θα διαιωνίζει την εξουσία καναλαρχών, εφοπλιστών, τραπεζιτών και επιχειρηματιών.

Οχι πως περιμέναμε τίποτε καλύτερο από τη Νέα Δημοκρατία. Απλα σας θυμίζουμε τις προεκλογικές της κορόνες περί διαφάνειας στο χώρο των ΜΜΕ και για περιορισμό των «παραεξουσιών».


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ