Παρασκευή 29 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ ήδη ξεδιπλώνουν μια σειρά από δραστηριότητες, στο πλαίσιο ενός πλατιού πολιτικού ανοίγματος συζήτησης με το λαό για τα προβλήματά του και την πολιτική του Κόμματος. Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στη 1 το μεσημέρι τους εργαζόμενους στο «Μοντ Παρνές» θα επισκεφτεί ο Ορ. Κολοζώφ, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 13.30 αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δ. Αγκαβανάκη θα επισκεφθεί τους υπαλλήλους της ΙΣΤ΄ ΔΟΥ Αθηνών.

-- Στις 4 μ.μ. αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Π. Ράμμο θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού «ALTER».

-- Η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ, βουλευτής του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος του Δήμου Πειραιά, θα περιοδεύσει στην Αίγινα, όπου θα επισκεφτεί δημόσιες υπηρεσίες, χώρους εργασίας και αρκετά χωριά του νησιού.

-- Σε συγκέντρωση στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Γ. Ζιώγας, μέλος του Γραφείου της ΚΟΘ.

-- Συγκέντρωση στην Αργαλαστή Μαγνησίας, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Ν. Γκατζή, βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση στην Κάρπουνα, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Απ. Νάνο, μέλος του ΝΓ Μαγνησίας του ΚΚΕ.

-- Σε Παναγιούδα, Αφάλωνα, Μόρια και Πάμφιλα θα περιοδεύσει σήμερα κλιμάκιο της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Σταύρο Σκοπελίτη.

-- Συνεστίαση της ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ στις Πηγές Πηδήματος, στις 9 μ.μ. Θα χαιρετίσει ο Γραμματέας Ν. Κουτουμάνος και θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική από τον Τ. Σταθέα.

Αύριο, Σάββατο

-- Στα χωριά Πηγή, Κώμη, Παραλία Θερμής και Θερμή θα περιοδεύσει κλιμάκιο της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Σταύρο Σκοπελίτη.

Την Κυριακή 1/7

-- Στις 10.30 π.μ. ο Σ. Ζαριανόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΘ, θα περιοδεύσει στο Δήμο Λαχανά.

Τη Δευτέρα, 2/7

-- Η Λ. Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί την Τεχνική Βάση της «Ολυμπιακής Αεροπορίας] και το κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ».

-- Συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν οι ετεροδημότες της Καρδίτσας στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Κοτοπούλη 11 & Βερανζέρου).

Την Τρίτη 3/7

-- Στις 9 π.μ. τους εργαζόμενους του «Α-Β Βασιλόπουλος ΑΕ» στα Σπάτα θα επισκεφτεί ο Αντ. Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου στη Μεταμόρφωση θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα τις εκλογές, όπου θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση στη συνοικία Ν. Ιωνίας «Νέα Κηφισιά», στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Απ. Νάνο, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 4/7

-- Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Λυκόβρυσης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα τις βουλευτικές εκλογές, όπου θα μιλήσει η Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στα γραφεία της ΚΟΑ (Κοτοπούλη 11 & Βερανζέρου), στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση οι ετεροδημότες από τις Κυκλάδες (1ος όροφος) και οι ετεροδημότες από την Κεφαλονιά (6ος όροφος).

-- Εκδήλωση της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ στον Αλμυρό, στις 8 μ.μ., όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις του Κόμματος για το αγροτικό ζήτημα.

-- Συγκέντρωση γυναικών στις 8 μ.μ., στο κέντρο «Θεόφιλος» (πλατεία Ρήγα Φεραίου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ