Παρασκευή 29 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δε θα τους περάσει

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

Με αφορμή τα κρούσματα αστυνομικής βίας σε βάρος μελών και στελεχών της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας, το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Καθημερινά πλέον έχουν καταντήσει τα κρούσματα αστυνομικής βίας σε βάρος των εργαζομένων και της νεολαίας, με μια ιδιαίτερη και καθόλου τυχαία "προτίμηση" σε βάρος των μελών και των στελεχών της ΚΝΕ.

Μόνο τις τελευταίες μέρες, σε δύο περιπτώσεις, μέλη της ΚΝΕ βρέθηκαν στο στόχαστρο του εντεινόμενου αυταρχισμού:

Τα πρόσφατα περιστατικά στην Αθήνα και στην Τρίπολη ούτε τυχαία είναι, ούτε οφείλονται στο ότι..."χτύπησε κατακέφαλα" τους αστυνομικούς ο καύσωνας των ημερών! Εμφανής στόχος της κυβέρνησης της ΝΔ και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης είναι να τρομοκρατήσουν το λαό και τη νεολαία, να τους κάνουν να σκύψουν το κεφάλι και να υπομείνουν την αντιλαϊκή πολιτική τους. Γι' αυτό και βάζουν στο στόχαστρό τους την ΚΝΕ, γι' αυτό και επιτίθενται στους νέους που αγωνίζονται. Δε θα τους περάσει όμως έτσι εύκολα!

Καλούμε την κυβέρνηση να μαζέψει από τους δρόμους όλες αυτές τις δυνάμεις που έχει ξαμολήσει στα πλαίσια αυτής της μαζικής επιχείρησης τρομοκράτησης. Ο λαός και η νεολαία, με την περιφρούρηση του κινήματός τους, με την ένταση των αγώνων τους θα δώσουν την καλύτερη απάντηση σε αυτά τα σχέδια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ