Παρασκευή 29 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Υπενθυμίσεις

Παπαγεωργίου Βασίλης

Οπως μας πληροφορεί σχετικό δελτίο Τύπου, η Μαρία Δαμανάκη, υπεύθυνη Απασχόλησης και Κοινωνικής Ασφάλισης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, σκοπεύει να επισκεφτεί σήμερα στον Πειραιά απολυμένους των «Λιπασμάτων Δραπετσώνας». Δεν ξέρουμε τι έχει σκοπό να συζητήσει μαζί τους. Αν πάντως δυσκολεύεται να αναλύσει τη θέση του ΠΑΣΟΚ για το συγκεκριμένο εργοστάσιο, μπορεί να ζητήσει να τη συνοδεύσει ο Γ. Παπαντωνίου, υπουργός της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όταν μπήκε λουκέτο στα «Λιπάσματα Δραπετσώνας».

Κι αν πάλι δυσκολεύεται να βρει και τον Γ. Παπαντωνίου, της δίνουμε εμείς ένα ραβασάκι με όσα είχε ο ίδιος πει πέρυσι το Φλεβάρη, κατά τη διάρκεια τριμερούς συνάντησης στο υπουργείο Απασχόλησης για τα «Λιπάσματα Θεσσαλονίκης»:

«Εγώ σαν υπουργός Ανάπτυξης έκλεισα 2 εργοστάσια λιπασμάτων στη Δραπετσώνα και την ΑΕΒΑΛ για να ζήσουν τα εργοστάσια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας και τώρα κλείνουν κι αυτά».

Αυτά για να φρεσκάρουμε τη μνήμη του ΠΑΣΟΚ, τώρα που προεκλογικά αποφάσισε να γυρίσει στους τόπους των εγκλημάτων του για να δημαγωγήσει σε βάρος των ανέργων...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ