Παρασκευή 6 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
«ΚΛΕΨΕ» ΚΑΙ «ΣΚΟΤΩΣΕ», ΑΡΚΕΙ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗ

ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΙ: «Ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι την όλη ιστορία του την έχουν στήσει άνθρωποι μέσα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους οποίους στο παρελθόν είτε ήρθε σε ευθεία σύγκρουση είτε τους ζημίωσε με τις επιλογές του» (στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΡΑΤΑΓΕ... «Ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ στη δήλωσή του υποστηρίζει "η σύζυγός μου ουδέποτε απασχολήθηκε ως εκπαιδεύτρια στα γνωστικά αντικείμενα που της καταλογίζουν οι συντάκτες της έκθεσης (...) απασχολήθηκε (...) είτε ως επιμελήτρια εργαστηρίων (...) είτε ως ελέγκτρια του παρουσιολογίου» (η καταγραφή στα «ΝΕΑ»).

ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ: «Οπως μας διαβεβαιώνουν πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν το περιεχόμενο των φακέλων, οι υποθέσεις είναι δεμένες από κάθε άποψη, οι κατηγορίες στοιχειοθετημένες και τα στοιχεία αδιάσειστα σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην είναι δυνατή η παραμικρή αμφισβήτηση ή αντίκρουση. Πρόκειται για πραγματική τρομοκρατική διασπάθιση του δημοσίου χρήματος» (στο κύριο άρθρο στην «ΑΥΡΙΑΝΗ»).

ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ; «Το ωστικό κύμα, όπως λέγεται, θα πλήξει και πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ με τον Πέτρο Ευθυμίου να θεωρείται πρόσφορος στόχος καθώς ο φάκελός του έχει "εμπλουτιστεί" σταδιακά με υποθέσεις που σχετίζονται με τη θητεία του στο υπουργείο Παιδείας και τις προμήθειες βιβλίων που... αποθηκεύτηκαν αντί να διατεθούν. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε κάποιες πράσινες δικογραφίες θα καταλήξουν στη βουλή» (η Αριστέα Μπουγάτσου στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ: «39 νεκροί, κανένας ένοχος (...) ο συνήγορος υπεράσπισης Αντ. Βγόντζας μίλησε για απόλυτο σεβασμό που γεννά ο άδικος χαμός ανθρώπων και σημείωσε πως "δεν μπορούμε όμως να κατασκευάσουμε ενόχους για να ικανοποιήσουμε το κοινό αίσθημα"» (η καταγραφή για τη «ΡΙΚΟΜΕΞ» στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ