Παρασκευή 6 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παραφυσικά...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ οι εισαγγελείς και οι εμπειρογνώμονες της Πυροσβεστικής; Εχουμε τον Βύρωνα Πολύδωρα, που ...αποκάλυψε χτες στη Βουλή ότι η πρόσφατη φωτιά στην Πάρνηθα οφείλεται σε παραφυσικά φαινόμενα.

Οπως ανέφερε χτες στη Βουλή, η φωτιά οφείλεται σε πολλές συγκυρίες, αλλά και στην «κακοδαιμονική ύπαρξη των πυλώνων στο επίμαχο σημείο» από όπου και ξεκίνησε.

Είναι κι αυτό μια επικοινωνιακή πολιτική. Οταν δεν μπορείς να εξηγήσεις για ποιο λόγο δεν επανδρώνονται οι υπηρεσίες φύλαξης των δασών, γιατί τα κονδύλια πολιτικής προστασίας είναι μειωμένα και γιατί τα καμένα δάση γίνονται οικόπεδα, λες ...ιστορίες για πνεύματα και φαντάσματα.

Εμείς, πάντως, φοβόμαστε ότι η Πάρνηθα - όπως και όλες οι δασικές εκτάσεις της χώρας - είναι όντως ...στοιχειωμένες. Τις στοιχειώνουν οι πολιτικές που βάζουν την κερδοσκοπία πάνω από το περιβάλλον και το μόνο που θέλουν είναι να καταστρέφονται δάση προς όφελος κάποιων επενδύσεων.

Α ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΧΕΙ άποψη ο Γιώργος Παπανδρέου για την κατάσταση των δικτύων της ΔΕΗ και λέει ότι είναι κακοσυντηρημένα και υπάρχει έλλειψη προσωπικού και οργάνωσης.

Ετσι είναι όντως τα πράγματα. Ομως το ΠΑΣΟΚ ξεχνάει να αναφέρει τον πραγματικό λόγο που συμβαίνει αυτό. Κι αυτός δεν είναι ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ανίκανη, ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι ικανό.

Αντιθέτως, είναι ικανότατοι και οι δυο στο να απαξιώνουν την επιχείρηση τα τελευταία 10 χρόνια, στο να ιδιωτικοποιούν τις δραστηριότητές της παραδίδοντας το έργο της σε εργολάβους.

Οπως ακριβώς είναι και οι δύο ικανότατοι στο να ψηφίζουν τον ένα νόμο μετά τον άλλον, ώστε οι ιδιώτες να μπαίνουν με προκλητικά προνόμια στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας, ο οποίος ως γνωστόν «απελευθερώνεται» για να «σκλαβωθεί» στα συμφέροντα των διαπλεκομένων.


Γρηγοριάδης Κώστας

Εκτός αν το ΠΑΣΟΚ άλλαξε γνώμη και διαφωνεί με την ιδιωτικοποίηση. Δε θα έκανε όμως ποτέ τέτοια ...ανομία ένα κόμμα πιστό στις αρχές της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ετσι δεν είναι;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ