Παρασκευή 6 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εκοψαν ξανά κορδέλες

Μία ακόμα προεκλογική φιέστα προς άγραν ψήφων έστησε χτες η κυβέρνηση, με τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Νομαρχιακού Νοσοκομείου στο Βόλο, και του Περιφερειακού Ιατρείου στο Στόμιο Λάρισας, από τον υπουργό Υγείας Δ. Αβραμόπουλο. Με δηλώσεις του ο Δ. Αβραμόπουλος επιχείρησε να ωραιοποιήσει την τραγική κατάσταση που επικρατεί σ' αυτό που αποκαλείται δημόσιος τομέας Υγείας, ως αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ όσον αφορά στο Νοσοκομείο του Βόλου, κουβέντα δεν είπε για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και για τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Επιχείρησε, ακόμα να παρουσιάσει ως σωτήρια λύση τις προσλήψεις συμβασιούχων με τα γνωστά προγράμματα ανατροπής των εργασιακών σχέσεων. Είπε ότι έχουν προσληφθεί 77 συμβασιούχοι όλων των ειδικοτήτων με οκτάμηνη σύμβαση, 14 άτομα επικουρικό προσωπικό, 22 μέσω STAGE και ότι επίκειται η πρόσληψη 18 ατόμων μέσω STAGE, 19 μόνιμων νοσηλευτών, 15 γιατρών κλάδου ΕΣΥ και 8 επικουρικών γιατρών.

Να σημειωθεί ότι η μελέτη της νέας πτέρυγας του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Βόλου έργου είχε ανατεθεί το 1984 και η θεμελίωσή του έγινε το 1993. Και όλο αυτό το διάστημα οι κυβερνώντες, δεν έχαναν την ευκαιρία να «κόβουν κορδέλες» για τη νέα πτέρυγα, σε ανάλογες φιέστες όπως αυτή που στήθηκε χτες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ