Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ
Σήμερα η πλατιά συνδικαλιστική σύσκεψη

Στις 7.30 μ.μ., στο ΕΚΘ

Από το περσινό συλλαλητήριο στα εγκαίνια της ΔΕΘ
Από το περσινό συλλαλητήριο στα εγκαίνια της ΔΕΘ
Τη μάχη για την επιτυχία του πανεργατικού συλλαλητηρίου που διοργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η ΣΕΑ ΕΒΕ, το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στις 6.30 το απόγευμα στην Πλατεία Αριστοτέλους, δίνουν καθημερινά οι ταξικές δυνάμεις, με περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλιάς, στα χωριά και τις συνοικίες, όπου ζουν κι εργάζονται οι εργάτες, οι υπάλληλοι, οι αγρότες, οι μικροί και αυτοαπασχολούμενοι έμποροι, η νεολαία.

Σήμερα στις 7.30 το απόγευμα στο ΕΚΘ, πραγματοποιείται η σύσκεψη που οργανώνει το ΠΑΜΕ για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου. Ενώ, για την Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, όπου θα παρουσιαστούν οι στόχοι πάλης του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος για το επόμενο διάστημα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, μετά τη συνεδρίασή της, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ σημειώνει την ιδιαίτερη σημασία που αποκτά το πανεργατικό συλλαλητήριο, με δεδομένο ότι πραγματοποιείται μια βδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές. Αναφέρει, συγκεκριμένα: «Σκοπό έχει να αναδείξει τους στόχους πάλης του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, σύμφωνα με τις σύγχρονες πραγματικές ανάγκες της εργατικής λαϊκής οικογένειας. Και ενόψει των εκλογών να ξεκαθαρίσει ότι προϋπόθεση για την ικανοποίησή τους είναι να πάρουν οι εργαζόμενοι την τύχη τους στα χέρια τους.

Να κρίνουν στις εκλογές, με βάση την πολύχρονη εμπειρία τους, τη χειροτέρευση της ζωής τους σε όλα τα επίπεδα (ανεργία, χαμηλοί μισθοί, κατεδάφιση Ασφαλιστικού, ιδιωτικοποιήσεις, εμπορευματοποίηση Υγείας και Παιδείας).

Να καταδικάσουν αυτήν την πολιτική και τα κόμματα που την υπηρέτησαν (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) στο παρελθόν και ζητούν τώρα τη λαϊκή ψήφο για να εντείνουν την επίθεση μετά τις εκλογές.

Να καταδικάσουν την πολιτική συμβιβασμού των ηγεσιών ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, αλλά και ΕΚΘ και ΕΔΟΘ που βάζουν στο "τσεπάκι" των κυβερνήσεων το συνδικαλιστικό κίνημα».

Να μην «παραδώσουν» το όπλο της ψήφου σ' όσους σχεδιάζουν τα χειρότερα από τη Δευτέρα των εκλογών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ