Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τολμήστε και σηκώστε το ανάστημά σας

Στις αποθήκες των DIA στη Σίνδο περιόδευσε κλιμάκιο της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης

Και μέσα στην εκλογική περίοδο, όπως και το προηγούμενο διάστημα στην καθημερινή ταξική πάλη, παίρνει μαζική έκφραση η διαπίστωση ότι η πλειοψηφία των εργαζόμενων ταυτίζει στη συνείδησή της τα κόμματα του δικομματισμού (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) και περιμένει τα χειρότερα από αυτά μετά τις εκλογές. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε χτες το μεσημέρι κλιμάκιο στελεχών της ΚΟΘ του ΚΚΕ στις αποθήκες των DIA στη Σίνδο.

Μιλώντας στους εργαζόμενους, νέοι στην πλειοψηφία τους, ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ, σημείωσε πως «η διαμαρτυρία για το λειψό μεροκάματο δε φτάνει. Να γογγύζεις για την ατέλειωτη δουλιά πρωί βράδυ δεν αρκεί. Δεν αρκεί και για το μαύρο ασφαλιστικό μέλλον, όσα δηλαδή επιφυλάσσουν για τους εργαζόμενους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετά τις εκλογές».

Και τους κάλεσε να τολμήσουν, να σηκώσουν το ανάστημά τους δίνοντας την ψήφο τους στο ΚΚΕ. «Είναι ανάγκη σήμερα, προληπτικά, οι εργαζόμενοι, πέρα από φιλοσοφικές διαφορές, σαν ενιαία τάξη, να πουν ένα μεγάλο όχι στην επικείμενη χειροτέρευση της καθημερινής ζωής τους. Η ενίσχυση του ΚΚΕ δεν εκφράζει μόνο τη βούληση για μια ριζικά διαφορετική πολιτική, αλλά και την αγανάκτηση, τη διαμαρτυρία για τη βαρβαρότητα της καθημερινότητας που επέβαλαν στο λαό μας οι κύριοι Καραμανλής και Παπανδρέου», είπε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ