Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ενισχύουν τον επιχειρηματικό τομέα στην Υγεία

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή στη Β΄ Αθήνας και μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στο νοσοκομείο «Αγ. Ολγα»

Οι εργαζόμενοι - και ιδιαίτερα όσοι βρίσκονται στον τομέα της Υγείας - πρέπει να σταθμίσουν την ψήφο τους, όχι με βάση τι έχουν πει τα κόμματα τις τελευταίες τριάντα μέρες της προεκλογικής περιόδου, αλλά σύμφωνα με τη συνολική πολιτική και θέσεις τους. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα στην Υγεία, έχουν πλέον την εμπειρία να κρίνουν τόσο τη ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ. Να κρίνουν την πολιτική τους, η οποία διαρκώς υποβαθμίζει το δημόσιο και ενισχύει τον ιδιωτικό τομέα. Από την άλλη, το ΚΚΕ, είναι το μοναδικό κόμμα, που όλα αυτά τα χρόνια, αγωνίζεται και ζητά, την πλήρη κατάργηση του επιχειρηματικού τομέα στην Υγεία.

Τα παραπάνω τόνισε ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Αθήνας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κατά τη χτεσινή περιοδεία κλιμακίου του Κόμματος στο νοσοκομείο «Αγία Ολγα». Μαζί του ήταν οι συνυποψήφιοί του, στην ίδια εκλογική περιφέρεια Παναγιώτης Τσουκαλάς και Χάρης Χουρδάκης.

«Βιώνετε μια διαρκή υποβάθμιση της δημόσιας Υγείας», επισήμανε εξαρχής ο Σπ. Χαλβατζής, και συνέχισε: «Ποιοι ευθύνονται γι' αυτό; Ας πάρουμε τους τελευταίους υπουργούς των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ολοι τους, με δηλώσεις, διαπίστωναν τις τεράστιες ελλείψεις σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό στα νοσοκομεία. Ολοι τους, διαπίστωναν τις σημαντικές ελλείψεις σε υποδομές. Ωστόσο, καμιά κυβέρνηση δεν προσέλαβε το απαραίτητο προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων. Καμιά κυβέρνηση δε δημιούργησε τις απαραίτητες υποδομές. Και την ίδια στιγμή, ενώ στα λόγια διαπιστώνουν προβλήματα, στην πράξη, ενισχύουν τον ιδιωτικό - επιχειρηματικό τομέα στην Υγεία». Ενδεικτικά, επίσης, είναι τα όσα συμβαίνουν με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείες (ΜΕΘ), οι οποίες, ενώ είναι πολύ σημαντικές για να σωθούν οι ζωές των ανθρώπων, εντούτοις... δεν υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό για την ορθή λειτουργία τους.

Ο Σπ. Χαλβατζής, κάλεσε τους εργαζόμενους, να «κρίνουν για όλα τα μεγάλα προβλήματα». Από την εργασία, το Ασφαλιστικό, τους σχεδιασμούς του δικομματισμού για παράταση της εργασίας και μετά τα 65, την Παιδεία, μέχρι και τις τραγικές καταστροφές στο περιβάλλον, που όλοι βιώσαμε την τελευταία περίοδο. Και απευθυνόμενος σε αυτούς, τους κάλεσε να αποδυναμώσουν το δικομματισμό και παράλληλα να ενισχύσουν το ΚΚΕ, όχι μόνο για να μπει φραγμός στα όσα σχεδιάζονται, αλλά και για να δημιουργηθούν όροι, συνθήκες και προϋποθέσεις ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την αντεπίθεση των εργαζόμενων, που θα οδηγεί και σε ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της εξουσίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ