Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Υπόδειγμα «δικαίωσης»!

Οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ερίζουν - μεταξύ άλλων - και για το ποιο από τα δύο κόμματα, ως κυβερνήσεις, χειρίστηκαν «καλύτερα» το θέμα της «Ολυμπιακής Αεροπορίας». Χαρακτηριστικά, από αυτή την άποψη, είναι και τα άσφαιρα πυρά που αντάλλαξαν, στο «πτώμα» της «Ολυμπιακής», ο αρμόδιος τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ Ντ. Ρόβλιας και ο υφυπουργός Οικονομικών Π. Δούκας.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι τόσο οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ, σχεδόν δυο ολόκληρες δεκαετίες, έκαναν ό,τι περνά από το χέρι τους για την υπονόμευση και τελικά τη διάλυση της «Ολυμπιακής», ανοίγοντας έτσι το δρόμο για κερδοφόρες μπίζνες στις ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες. Ωστόσο, παραβλέποντας τις εγκληματικές τους ευθύνες για την πορεία της «Ολυμπιακής», επιχειρούν να αξιοποιήσουν μικροπολιτικά μια χτεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενωσης (με την οποία λύνονται οριστικά τα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης να ξεπουλήσει ό,τι απέμεινε από την ΟΑ). Στα πλαίσια αυτά, τόσο ο Ντ. Ρόβλιας (ΠΑΣΟΚ) όσο και ο Π. Δούκας (ΝΔ) κάνουν λόγο για «δικαίωση της πολιτικής τους»!

Αν σε κάτι δικαιώθηκαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αυτό είναι η υπονόμευση και απαξίωση της «Ολυμπιακής Αεροπορίας», διευκολύνοντας έτσι - σε πρώτη φάση - τη δραστηριοποίηση των ιδιωτικών αεροπορικών εταιρειών στην Ελλάδα, ώστε να ακολουθήσει το πλήρες ξεπούλημά της.

Το καλύτερο «μαύρισμα» των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ - και για την εγκληματική τους στάση στην ΟΑ - είναι η κόκκινη ψήφος με την ουσιαστική ενίσχυση του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ