Πέμπτη 11 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
Φραγμό στα ιμπεριαλιστικά σχέδια

Φραγμό στα ιμπεριαλιστικά σχέδια ζητά να βάλουν οι φίλοι της ειρήνης, η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων με αφορμή τον ελλιμενισμό στη Σούδα της ΝΑΤΟικής αρμάδας. Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

«Καινούρια αρμάδα έφτασε. Οι τοπικοί άρχοντες δίδουν γην και ύδωρ στα υπερατλαντικά αφεντικά τους με το να δέχονται τους ΝΑΤΟικούς δολοφόνους τους στην πόλη μας, αγνοώντας τα αισθήματά μας, περιφρονώντας τη θέλησή μας.

Οι ελληνικές κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σέρνουν το λαό μας στα τυχοδιωκτικά παιχνίδια των ιμπεριαληστών, βάζουν φαρδιά - πλατιά την υπογραφή τους στα πολεμοκάπηλα σχέδια δολοφονίας των λαών με τη συμφωνία τους στο νέο δόγμα του ΝΑΤΟ.

Το ΝΑΤΟ είναι ο παγκόσμιος χωροφύλακας, ο αληθινός τρομοκράτης που προστατεύει τα συμφέροντα του κεφαλαίου ενάντια στους λαούς της Γης. Ο ιμπεριαλισμός δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο χωρίς φκιασίδια αλλά με μασκαρέματα με τάχα μου σοσιαληστές και δημοκράτες τύπου Σολάνα στο τιμόνι των δολοφονικών οργανισμών του.

Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Θα τους χαλάσουμε τα σχέδια. Η πάλη του λαού μας, συσπειρωμένου γύρω από την Επιτροπή Ειρήνης, θα βάλει φραγμό στα άνομα σχέδιά τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ