Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αντιπαράθεση για το... θεαθήναι!

Στάχτη στα μάτια των εργαζομένων, επιχείρησαν να ξαναρίξουν χτες από το βήμα της Βουλής κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση. Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με την οποία το ποσοστό αναθεώρησης του ΑΕΠ ορίστηκε σε 9,6% και όχι 25% που είχε ζητήσει η κυβέρνηση, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αντάλλαξαν μεταξύ τους - για μια ακόμη φορά - άσφαιρα πυρά.

Στα πλαίσια αυτά, ακούσαμε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, να κατηγορούν την κυβέρνηση για... «διασυρμό της χώρας» στην ΕΕ και τον αρμόδιο υπουργό Οικονομίας να απαντά πως «δεν υπάρχει δυνατότητα στην κυβέρνηση να επηρεάσει την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία»....

Δηλαδή, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Για την ταμπακέρα - δηλαδή πώς γίνεται να αυξάνεται το ΑΕΠ και το βιοτικό επίπεδο των πλατιών λαϊκών στρωμάτων να παραμένει καθηλωμένο - κουβέντα. Τόσο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όσο και ο επί των Οικονομικών αρμόδιος υπουργός της κυβέρνησης της ΝΔ, απέφυγαν να αναφερθούν στο γεγονός, ότι όλη σχεδόν την αύξηση του εγχώριου πλούτου - που παράγεται από τους εργαζόμενους - την καρπώνονται οι μεγαλοεπιχειρηματίες, τα κέρδη των οποίων χρόνο με το χρόνο σκαρφαλώνουν σε όλο και ψηλότερα επίπεδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ