Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απορρίπτεται ασυζητητί...

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την εγκύκλιο Σανιδά

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει για την εγκύκλιο του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου:

«Η εγκύκλιος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δίνεται στη δημοσιότητα τη στιγμή που έχουν φουντώσει οι καταλήψεις των σχολείων. Αυτό συνιστά τρομοκρατική ενέργεια.

Η εγκύκλιος αναγορεύει σε εχθρό το λαό, εφόσον στην ουσία χαρακτηρίζει ως εγκληματική και έκνομη δράση κάθε αγωνιστική δραστηριότητα των εργαζομένων και της νεολαίας και αναδείχνει τον πρώτο υπεύθυνο, την κυβέρνηση της ΝΔ. Οι θέσεις του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αποτελούν εφαρμογή και κλιμάκωση των "τρομονόμων" και των αποφάσεων της ΕΕ που στρέφονται κατά των λαϊκών κινημάτων. Αποκαλύπτουν πόσο μεγάλη είναι η υποκρισία των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που ισχυρίζονται ότι τοποθέτησαν τις κάμερες στους δρόμους για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και όχι για την παρακολούθηση διαδηλωτών.

Οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να απορρίψουν την εγκύκλιο χωρίς συζήτηση. Να απαντήσουν δυναμώνοντας την κοινή τους πάλη για τα δικαιώματά τους, διεκδικώντας την κατάργηση των "καμεροχαφιέδων" και την απομάκρυνση των δυνάμεων καταστολής από τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις του λαϊκού κινήματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ