Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σήμερα όλοι στο Παλαί Ντε Σπορ

Στις 8 το βράδυ αρχίζει η μεγάλη εκδήλωση της ΚΝΕ

Ολα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της νεολαίας, που διοργανώνουν οι οργανώσεις Θεσσαλονίκης και Σπουδάζουσας της ΚΝΕ, το 33ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ - «Οδηγητή». Σήμερα, στις 8 το βράδυ, στο Παλαί Ντε Σπορ, στο κέντρο της πόλης, ανοίγει τις πύλες του το Φεστιβάλ!

Η πόλη έχει κοκκινίσει με αφίσες και τρικάκια, τα ραδιόφωνα της πόλης εκπέμπουν πρόσκληση στο Φεστιβάλ, τραπεζάκια έχουν στηθεί σε χώρους, όπου συχνάζει η νεολαία και γίνονται συζητήσεις μέχρι την τελευταία στιγμή. Προσκαλούν στη μεγάλη γιορτή της νεολαίας που σήμερα στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους μαθητές της Ηλείας και αντιιμπεριαλιστικό κάλεσμα αγώνα στο λαό και στη νεολαία της Θεσσαλονίκης κόντρα στα σχέδια των ιμπεριαλιστών στα Βαλκάνια.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8 το βράδυ με συναυλία από τους Σωτήρη Μπαλλά, Ανθή Τατσιούλη και το συγκρότημα της ΚΝΕ. Ακολουθούν χαιρετισμοί από τις κομμουνιστικές νεολαίες του ΚΚ Τουρκίας, ΚΚ Γιουγκοσλαβίας, της ΕΔΟΝ Κύπρου και ομιλία από το Γιάννη Πρωτούλη, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ. Αμέσως μετά συναυλίες με τους Βασίλη Λέκκα, Γιάννη Σπάθα, Χρήστο Θηβαίο και Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Επίσης, μεταξύ των συναυλιών του Χρ. Θηβαίου και του Β. Παπακωνσταντίνου, θα προβληθεί βίντεο με τη συνεισφορά της ΚΟΘ του ΚΚΕ στους αγώνες του λαού και της νεολαίας κατά των πολέμων των ιμπεριαλιστών στη Γιουγκοσλαβία και αλλού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ