Πέμπτη 10 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Σήμερα η συνέντευξη Τύπου για τις κάμερες

Συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει την κοινή γνώμη σχετικά με την εκδίκαση της προσφυγής της στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με αίτημα την αποκαθήλωση των καμερών του συστήματος C4I, διοργανώνει η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και Αλληλεγγύη», σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στην Ενωση Λογιστών Αθήνας (Κάνιγγος 27).

Η προσφυγή εκδικάζεται αύριο Παρασκευή, στις 9.30 το πρωί, στο ΣτΕ (Πανεπιστημίου και Πεσμαζόγλου). Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η «Δημοκρατική Συσπείρωση», «είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση με την τροπολογία στο νόμο 2472/97 που ψήφισε πρόσφατα, επιτρέπει την παρακολούθηση και καταγραφή εικόνας και ήχου των λαϊκών κινητοποιήσεων από τις κάμερες του γνωστού συστήματος C4I. Η τροπολογία αυτή η οποία αποτελεί μνημείο αντιδημοκρατικού παροξυσμού και αντισυνταγματικής νοοτροπίας - άσχετα από τα προσχήματα - έχει σαν στόχο τον αγωνιζόμενο πολίτη, τους εργαζόμενους που διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας και αμοιβών, όλους όσοι αμφισβητούν επιλογές τους».

Προσθέτει δε ότι η εκφρασμένη αντίθεση του λαϊκού κινήματος πρέπει να διατρανωθεί με την παρουσία του και στη συνέντευξη Τύπου σήμερα και στο δικαστήριο αύριο. Σημειωτέον ότι στη συνέντευξη το θέμα θα εισηγηθούν οι δικηγόροι Α. Βρεττός και Ι. Προυσανίδης, όπως και ο αναπληρωτής καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γ. Κατρούγκαλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ