Πέμπτη 10 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Τριβές...

Εσωκομματική ένταση ξέσπασε χτες στο ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την προχτεσινή ανακοίνωση της σύνθεσης της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), αφού στελέχη του «ρεύματος» του Ευαγ. Βενιζέλου κατήγγειλαν ότι «αποκλείονται» από τα όργανα.

Συγκεκριμένα και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η σύσκεψη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Ζαχόπουλου, όπου συμμετείχε ο Γ. Παπανδρέου αλλά και ο Ευαγ. Βενιζέλος, κύκλοι του τελευταίου διέρρεαν ότι αποτελεί «οριστική επιλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο αποκλεισμός από τα εσωκομματικά όργανα» στελεχών που πρόσκεινται στο Ευαγ. Βενιζέλο. Αμεση ήταν η αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη, με το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ να βγάζει ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων σημείωνε: «Η σύνθεση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου και των Νομαρχιακών Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου εκφράζει το σύνολο και την ενότητα του ΠΑΣΟΚ. Αυθαίρετοι διαχωρισμοί ή ανώνυμοι σχολιασμοί δεν έχουν νόημα και θέση στη νέα μας πορεία, για την υπέρβαση και τη νικηφόρα προοπτική του ΠΑΣΟΚ».

Εξάλλου χτες συνεδρίασε η γραμματεία της ΚΟΕΣ και οι υπεύθυνοι των τομέων της γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου και οριστικοποιήθηκε η εισήγηση για τον πολιτικό προσυνεδριακό προγραμματισμό, προς το Πολιτικό Συντονιστικό Οργανο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο συνεδριάζει σήμερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ