Πέμπτη 8 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πούλμαν για τον Μαραθώνα, το Σάββατο και την Κυριακή

Για τη διευκόλυνση της μετάβασης των μελών και φίλων της ΕΕΔΥΕ στον Τύμβο του Μαραθώνα, προκειμένου να παρευρεθούν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Γρηγόρη Λαμπράκη, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Μάη 2008 θα αναχωρούν πούλμαν της ΕΕΔΥΕ από την πλατεία Κάνιγγος στις 5.15 το απόγευμα. Τα πούλμαν θα επιστρέψουν στην πλατεία Κάνιγγος μετά το πέρας της εκδήλωσης των αποκαλυπτηρίων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210.3844.853, 210.3844.854.

Το Σάββατο για τον ίδιο προορισμό επίσης αναχωρούν πούλμαν από τις παρακάτω περιοχές:

-- Γούβα στις 5 μ.μ. πλατεία Πλυτά (Φιλολάου και Μετεώρων).

-- Καισαριανή στις 5 μ.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη.

Για τη Μαραθώνια Πορεία

Για τη διευκόλυνση της μετάβασης των ειρηνοδρόμων στον Τύμβο του Μαραθώνα, προκειμένου να πάρουν μέρος στην 29η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης που οργανώνει η ΕΕΔΥΕ, την Κυριακή 11 Μάη το πρωί, θα αναχωρούν πούλμαν της ΕΕΔΥΕ από την πλατεία Κάνιγγος στις 6.45 το πρωί, καθώς και από πολλές συνοικίες της Αθήνας και του Πειραιά με ευθύνη των τοπικών Επιτροπών Ειρήνης. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ειρηνοδρόμοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210.3844.853, 210.3844.854.

Την Κυριακή για τον ίδιο προορισμό επίσης αναχωρούν πούλμαν από τις παρακάτω περιοχές:

-- Χαλάνδρι στις 7.15 π.μ. από πλατεία Χαλανδρίου (Αγ. Νικόλαος).

-- Αγ. Δημήτριος στις 6.30 π.μ. από Δημαρχείο.

-- Καλλιθέα στις 7 π.μ. από πλατεία Δαβάκη.

-- Ταύρος στις 7.10 π.μ. από Δημαρχείο.

-- Ν.Σμύρνη στις 3.30 μ.μ. από Ομήρου και Βρυούλων για Αγ. Παρασκευή.

-- Ιλιο και Καματερό στις 6.45 π.μ. από τη στάση στο Δημαρχείο Πετρούπολης, στις 7 π.μ. από ΟΤΕ Ιλίου, στις 7.15 π.μ. από «GOODYS» Αγ. Αναργύρων και στις 7.30 π.μ. από πλατεία Καματερού.

-- Ν.Ιωνία στις 7 π.μ. από Ηλεκτρικό Σταθμό Ν. Ιωνίας (κατεύθυνση Κηφισιάς).

-- Νίκαια - Κορυδαλλός στις 7 π.μ. από πλατεία Αγίου Νικολάου με στάση στην πλατεία Δαβάκη, Παιδική Στέγη και στο Κρατικό και άλλο από το γήπεδο της Νεάπολης με στάση στις «Πλειάδες» Κορυδαλλού. Στις 3 μ.μ. από το γήπεδο της Νεάπολης με στάση στις «Πλειάδες», στην πλατεία Αγίου Νικολάου, την πλατεία Δαβάκη, την Παιδική Στέγη και το Κρατικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ