Πέμπτη 29 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης που συνεχίζεται σε όλη τη χώρα, εντάσσονται και οι παρακάτω δραστηριότητες:

-- Σήμερα Πέμπτη η βουλευτής του ΚΚΕ Λίλα Καφαντάρη θα επισκεφτεί στις 10 π.μ. το Ασυλο Ανιάτων.

-- Αύριο Παρασκευή, ο Αγγ. Τζέκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στις 8 μ.μ. στην πλατεία στο Πλαγιάρι.

-- Το Σάββατο, 31/5 ο Κ. Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της ΚΟΘ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στις 9 μ.μ. στη Θέρμη (Πεζόδρομος Καραολή).

-- Το Σάββατο 31/5 η Αχτίδα Νοτίων Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλεί στη θεατρική παράσταση με θέμα τη ζωή και το έργο του λογοτέχνη και θεατρικού συγγραφέα Μαξίμ Γκόρκι, στην αίθουσα του 1ου Λυκείου Καλλιθέας (Αιγέως 41 - 43 και Αγησιλάου, Τζιτζιφιές), στις 8 μ.μ..

-- Το Σάββατο 31/5 η ΚΟΒ Αγίου Νικολάου Λασιθίου πραγματοποιεί τα εγκαίνια των νέων της γραφείων, στις 6 το απόγευμα. Θα μιλήσει ο Μ. Συντυχάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. Αμέσως μετά, στις 8.30 μ.μ., θα ακολουθήσει συνεστίαση της ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ στο πλαίσιο των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και των 40 χρόνων από την ίδρυση της ΚΝΕ σε υπαίθριο χώρο στο 1ο χιλιόμετρο Αγ. Νικολάου - Κριτσά (παλιά γραφεία).

-- Τη Δευτέρα 2/6 η ΚΟΒ Ανω Ιλισίων διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία», στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ, Σειλιστρίας 9, στα Ανω Ιλίσια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ