Πέμπτη 29 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
ΑντιΚΚΕ αποπροσανατολισμός...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΔΗΛΑΔΗ, αν το ΚΚΕ δίνει «συγχωροχάρτι» στη ΝΔ για τα δομημένα ομόλογα (όπως λέει ο Γ. Παπανδρέου), τότε το ΠΑΣΟΚ, που έφτιαξε το ...νόμο που χρησιμοποίησε η ΝΔ, τι ακριβώς κάνει;

Το ΠΑΣΟΚ δικαιούται να έχει ...τρελαθεί, επειδή (δικαίως) ο κόσμος το μπερδεύει με τη ΝΔ. Είναι, όμως, ανάγκη να ακούμε τα αποτελέσματα της παράνοιάς του;

Είναι, λέει (το ΠΑΣΟΚ πάντα), υπέρ των ακίνδυνων ομολόγων και όχι των ...επικίνδυνων.

Λες και δεν ξέρουμε σε αυτή τη χώρα τι εστί χρηματαγορά και πώς γίνονται αυτές οι δουλειές.

Σαν να μην είναι το ΠΑΣΟΚ το κόμμα που μας το έμαθε, όταν, την περίοδο 1999-2000, εκτός από τον κοσμάκη που έχασε τα λεφτά του στη Σοφοκλέους, τα ασφαλιστικά ταμεία υπέστησαν απώλειες δισεκατομμυρίων.

Θεωρούν, μήπως, ότι τους ασφαλισμένους τούς ενδιαφέρει ποιος «γαλάζιος» τούς έκλεψε, ενώ, αν είναι «πράσινος» ο κλέφτης, ...του τα χαρίζουν;

Κάνουν μεγάλο λάθος. Αυτό που σίγουρα δεν ανέχεται ο ελληνικός λαός είναι να τον επιβαρύνουν με Ασφαλιστικά τύπου «Γιαννίτση» ή τύπου «Πετραλιά» οι ίδιοι που γονάτισαν τα Ταμεία του.

Αυτοί που συνεχίζουν επί 10ετίες να τα υπονομεύουν, χαρίζοντας συνεχώς χρέη στους εργοδότες, στις ΠΑΕ, στους εφοπλιστές, στους εξαγωγείς, στους βιομήχανους και τους τραπεζίτες.

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ για την κυβέρνηση, η «προσέλκυση ναυτιλιακών εταιρειών», μας είπε χτες ο Γιώργος Αλογοσκούφης!

Μην μπερδευτείτε και νομίζετε πως πάει να τους ...«πιάσει στη φάκα» και να τους παγιδεύσει ο υπουργός. Αλλο εννοεί...

«Προσέλκυση» σημαίνει - «ελάτε εδώ και θα τα έχετε όλα δικά σας»! Και τα λιμάνια που ιδιωτικοποιούνται, και τις ασφαλιστικές εισφορές πληρωμένες.

Αν υπάρξει, μάλιστα, και κανένα πρόβλημα με τίποτε ...αναχρονιστικούς ναυτεργάτες, που διεκδικούν τα δικαιώματά τους, εδώ είναι και τα ΜΑΤ, εδώ είναι και οι επιστρατεύσεις.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ