Τρίτη 1 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Διήμερο Μαθητικό Φεστιβάλ, σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, διοργανώνει ο Μαθητικός Τομέας Ηρακλείου της ΚΝΕ στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης (Αγιος Μηνάς). Οι εκδηλώσεις, που ξεκινούν στις 7.30 μ.μ., περιλαμβάνουν: Σήμερα, προβολές DVD, συζήτηση για τα ναρκωτικά και συναυλίες από μαθητικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα. Αύριο, παρουσίαση της συμβολής του ΚΚΕ στον αγώνα για την Παιδεία, συζήτηση για τον Πολιτισμό και συναυλίες από ερασιτεχνικά συγκροτήματα. Επίσης θα γίνει διαγωνισμός Γκράφιτι - Σκιτσογραφίας και θα λειτουργούν πολλά θεματικά περίπτερα.

Αύριο Τετάρτη
  • Στη Ν. Ιωνία, στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», στις 8 μ.μ., εκδήλωση με θέμα την αναγκαιότητα και επικαιρότητα του σοσιαλισμού. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος του Γραφείου του Συμβουλίου Πόλης Αθήνας της ΚΝΕ.
  • Στις Σέρρες το 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ, στο θεατράκι (κοντά στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες με ροκ και έντεχνη μουσική από τοπικά, μαθητικά, ερασιτεχνικά συγκροτήματα.
Πέμπτη 3 Ιούλη

Στη Μεταμόρφωση, στο θέατρο πάνω από την Αττική Οδό, στις 8 μ.μ., με θέμα: «ΤΟΠΟΙ ΕΞΟΡΙΑΣ οι κομμουνιστές δήλωση στον ιμπεριαλισμό δεν υπογράφουν». Θα παρουσιαστεί το βιβλίο «ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ». Θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ και αφιέρωμα στο εργατικό και λαϊκό τραγούδι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ