Τρίτη 1 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία», που διοργανώνει η ΚΟ Πειραιά του ΚΚΕ σήμερα Τρίτη, 1η Ιούλη, στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Κοραή.

Επίσης, σε εκδήλωση της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ για την Υγεία θα μιλήσει την Πέμπτη 3 Ιούλη ο Γιώργος Μαρίνος. Η εκδήλωση θα γίνει στο Βόλο, στις 8.30 μ.μ., στον αίθριο χώρο του Μεταξουργείου (Ν. Ιωνία).

Η Αχτίδα Μεταφορών της ΚΟΑ και οι Κομματικές Οργανώσεις στην ΕΘΕΛ θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω περιοδείες σε αμαξοστάσια της ΕΘΕΛ με θέμα «Για την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων ενάντια στην ακρίβεια»:

  • Τετάρτη 2 Ιούλη, 9.30 π.μ. στο αμαξοστάσιο Ρέντη. Θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, Γραμματέας της ΚΝΕ και βουλευτής.
  • Τετάρτη 2 Ιούλη, 9.30 π.μ. στο αμαξοστάσιο Λιοσίων. Θα μιλήσει ο Δήμος Θεοδώρου, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Δευτέρα 7 Ιούλη, 9.30 π.μ. στο αμαξοστάσιο Ανθούσας. Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Παρασκευή 11 Ιούλη, 9.30 π.μ. στο αμαξοστάσιο Ελληνικού. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
Στον Πειραιά

Αύριο Τετάρτη 2/7 στις 6.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» και «Καρφούρ», στο Πασαλιμάνι, η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Την Πέμπτη 3/7 στις 6.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στα Καμίνια.

Την Παρασκευή 4/7, στις 10.30 π.μ. θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά Αγ. Δημητρίου και στις 6.30 μ.μ. στην Π. Κοκκινιά.

Την Παρασκευή 4/7 ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Ευρυτανία και συγκεκριμένα στο Καρπενήσι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Στις 9.30 π.μ. συνάντηση στο Δημαρχείο με τον δήμαρχο Καρπενησίου.
  • Στις 10.30 π.μ. επίσκεψη στο ΙΚΑ Καρπενησίου.
  • Στις 12 μ. περιοδεία στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, συνάντηση με τη διοίκηση, το σωματείο εργαζομένων και ομιλία σε συγκέντρωση του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ