Τρίτη 1 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας, Σοφία Καλαντίδου και Σταύρος Σκοπελίτης ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς, αν θα αποζημιωθούν άμεσα οι αγρότες του Δήμου Φιλιππαίων στο Νομό Καβάλας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας, Σοφία Καλαντίδου και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς, αν θα προσλάβει η κυβέρνηση όλο το αναγκαίο μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό για να καλυφτούν όλες οι ανάγκες στις υγειονομικές και διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ Ν. Ροδόπης, ώστε να μπορέσει να προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σοφία Καλαντίδου, Γιάννης Ζιώγας και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς πότε θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού, όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων, για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας Σαπών Νομού Ροδόπης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σοφία Καλαντίδου, Γιάννης Ζιώγας και Γιάννης Πρωτούλης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό, αν θα εγκρίνει άμεσα όλα τα απαιτούμενα κονδύλια για την ανέγερση διδακτηρίων σύγχρονων, στα οποία θα στεγαστούν τα 2ο και 3ο μειονοτικά σχολεία Νομού Ροδόπης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Βέρα Νικολαΐδου και Διαμάντω Μανωλάκου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς:

  • Τι άμεσα μέτρα θα πάρουν για να καταβληθούν εγκαίρως τα δεδουλευμένα των εργαζομένων και να μην κινδυνέψουν να χάσουν τη δουλειά τους οι εργαζόμενοι στο Δήμο Περάματος;
  • Να προσλαμβάνονται στο Δήμο εργαζόμενοι με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα;

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό αν η κυβέρνηση δώσει όλες οι αναγκαίες πιστώσεις για να ανεγερθεί άμεσα νέο σύγχρονο διδακτήριο για τη στέγαση του Γυμνασίου Πρίνου της Θάσου στο Νομό Καβάλας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ