Τρίτη 30 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδήλωση τιμής στον Πέτρο Κόκκαλη

Η ΚΕ του ΚΚΕ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 90χρονων, τιμά τον Πέτρο Κόκκαλη, διακεκριμένο επιστήμονα και αφοσιωμένο αγωνιστή του εργατικού και λαϊκού κινήματος, στέλεχος του ΚΚΕ.

Στις 5 Οκτώβρη και ώρα 12.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση στο Γράμμο, στην περιοχή όπου ο Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας (ΔΣΕ) είχε οργανώσει το κεντρικό του νοσοκομείο.

Θα τοποθετηθεί προτομή του Π. Κόκκαλη και θα αναδειχτεί η ιδιαίτερη και σημαντική προσφορά του στην οργάνωση των υγειονομικών υπηρεσιών του ΔΣΕ.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία της ΚΕ, με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Η τοποθεσία όπου θα στηθεί η προτομή του Πέτρου Κόκκαλη είναι πάνω στο δρόμο προς τη Γράμμουστα, λίγο πριν από το Βερτενίκ, πάνω στη στροφή από την οποία φαίνεται το Καταφύγι, όπου και ήταν το νοσοκομείο του ΔΣΕ (στο χάρτη σημειώνεται με μαύρη βούλα). Οσοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, πρέπει να γνωρίζουν πως μπορούν να φτάσουν εκεί μόνο με ιδιωτικά αυτοκίνητα. Οσοι έρχονται από Γιάννενα, μετά το Κεφαλοχώρι, μπαίνουν αριστερά προς Χρυσή, Πευκόφυτο, Λιανοτόπι κι ακολουθούν τις ταμπέλες που οδηγούν στο χωριό Γράμμος (Γράμμουστα). Οσοι έρχονται από Καστοριά περνούν από Νεστόριο, Πεύκο, Λιανοτόπι και ακολουθούν τις ίδιες ταμπέλες προς το χωριό Γράμμος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ