Τρίτη 30 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΟΥΛΗ
Παρεμβάσεις του ΚΚΕ για το Βατοπέδιο τους τελευταίους 15 μήνες

Απανωτές παρεμβάσεις στη Βουλή έχει κάνει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ τους τελευταίους 15 μήνες. Πιο συγκεκριμένα:

-- Στις 26-6-07 κατατίθεται Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Οικονομίας και Οικονομικών και Εξωτερικών με θέμα: «Εκχώρηση δημόσιων αγροτικών εκτάσεων στη Μονή Βατοπεδίου με αντάλλαγμα τη λίμνη Βιστονίδα».

-- Στις 19-7- 2007 κατατέθηκε Ερώτηση προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Πολιτισμού και Οικονομίας και Οικονομικών με θέμα: «Αποχαρακτηρισμός δασικών εκτάσεων και παραχώρησή τους για "αγροτική ανάπτυξη" στη Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Ορους».

-- Στις 30-1-08 κατατέθηκε Ερώτηση προς τους υπουργούς Πολιτισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Οικονομίας και Οικονομικών και Μακεδονίας - Θράκης με θέμα «Επιχειρησιακό σχέδιο της Μονής Βατοπεδίου για την "αξιοποίηση" δημόσιας έκτασης 8608 στρεμμάτων γης που τους παραχωρήθηκε από την Κυβέρνηση».

- Στις 22-2-08 Ερώτηση προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Οικονομίας και Οικονομικών και Μακεδονίας-Θράκης με θέμα: «Διασφάλιση του "αναπαλλοτρίωτου" για τις δημόσιες εκτάσεις που παραχωρήθηκαν στη Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Ορους».

- Στις 18-9-2008 Επίκαιρη Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: «Ακύρωση παραχώρησης δημόσιων εκτάσεων σε μονές, εκκλησία και ιδιωτικές εταιρείες».

-- Στις 22-9 Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Μακεδονίας-Θράκης με θέμα: «Διεκδίκηση δημόσιων εκτάσεων από τη Μονή Διονυσίου του Αγίου Ορους, στο Δήμο Ορμύλιας Χαλκιδικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ