Παρασκευή 17 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Υπέρ της Προανακριτικής ο Ν. Κωνσταντόπουλος

Διαχώρισε τη θέση του χτες ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλος από την πρόταση του κόμματός του για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, καθώς τάχθηκε υπέρ της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Σκάι». Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέμβασή του προκάλεσε δυσαρέσκεια στην Κουμουνδούρου, καθώς δίνει τροφή στην αντιπαράθεση με το ΠΑΣΟΚ για το θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Ν. Κωνσταντόπουλος δήλωσε: «Τώρα να καθόμαστε επί της διαδικασίας και να λέμε αν θα κάνουμε εξεταστική ή προανακριτική, είναι λιγάκι... οι φοιτητικές γενικές συνελεύσεις που επί μέρες ασχολούνται με τα διαδικαστικά και δεν μπαίνουν στα ουσιαστικά θέματα. Το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό, τόσο σύνθετο και τόσο έντονο ώστε πρέπει γρήγορα να οδηγηθεί σε προανακριτική επιτροπή» και παρακάτω: «Η γνώμη η δική μου είναι ότι έπρεπε, ακριβώς για να μη σέρνονται τα πράγματα και άλλο, να πάει γρήγορα η υπόθεση σε μια προανακριτική επιτροπή. Η προανακριτική επιτροπή μπορεί να είναι και σε βάθος χρόνου».

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρας δήλωσε χτες σχετικά ότι «επιβάλλεται η άμεση σύσταση εξεταστικής επιτροπής» αλλά «δεν είμαστε αντίθετοι σε προανακριτική επιτροπή και καλούμε το ΠΑΣΟΚ να υιοθετήσει τελικά την πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ