Σάββατο 22 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... Μακριά από τις εκρηκτικές ανάγκες

Και βαρύγδουπα ο Γιώργος Παπανδρέου κατέληξε: «Αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί. Πρέπει να υπάρχει το δικαίωμα πρόσβασης όλων σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, σε δημόσιες υπηρεσίες υγείας. Επιτέλους, αυτό είναι ένα δημόσιο αγαθό, το οποίο εμείς εγγυόμαστε και γι' αυτό δεσμευόμαστε».

Ανταπάντησε ο υπουργός Υγείας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, υποστηρίζοντας ότι παρέλαβε το νοσοκομείο στο 25% και αυτή τη στιγμή λειτουργεί σε ποσοστό 93%-94% και «συνεπώς η κριτική που άσκησε ο κ. Παπανδρέου, δεν είναι τίποτε λιγότερο ή περισσότερο, παρά η αντιπολίτευση ως αυτοσκοπός».

Τις κούφιες «Αττικομμαχίες» ΝΔ - ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτουν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και γιατρών - μπήκαν στην έβδομη βδομάδα - με κύριο αίτημα την πρόσληψη προσωπικού γιατί υπάρχουν 407 κενές θέσεις, με αποτέλεσμα να παραμένουν κλειστά πάνω από 100 κρεβάτια, η λειτουργία των οποίων θα ανακούφιζε στην κυριολεξία τόσο τους κατοίκους της περιοχής όσο και του Λεκανοπεδίου γενικότερα. Ομως η αντιπαράθεσή τους - όπως και η πολιτική τους - βρίσκεται μακριά από τις εκρηκτικές λαϊκές ανάγκες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ