Σάββατο 22 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 90ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου

Συνεχίζεται στο χώρο «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) η μεγάλη εικαστική έκθεση προς τιμήν των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο της παρουσίασης, αύριο (11 π.μ. - 4 μ.μ.) στο χώρο της Εκθεσης, με ελεύθερη είσοδο, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και κοινωνικό περιβάλλον». Ομιλητές είναι οι: Χαράλαμπος Δαραδήμος, Γιάννης Σκαρπερός, Χρήστος Κυβερνήτης και Κωνσταντίνος Κολέτσος. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Στην Εκθεση συμμετέχουν 300 εικαστικοί δημιουργοί, με περισσότερα από 600 έργα, τα οποία απλώνονται σε τρεις χώρους. Στην κεντρική μεγάλη αίθουσα (Δ12), κυριαρχεί η ζωγραφική, ενώ παράλληλα φιλοξενείται ένα μικρό κομμάτι της γλυπτικής δημιουργίας, αλλά και κάποια χαρακτικά. Στον ιδιαίτερο αισθητικά χώρο της Αποθήκης (Δ9), αλλά και στην αίθουσα Δ13, συγκεντρώνονται οι πιο φρέσκες απόψεις, ανάμεσά τους έργα καλλιτεχνικής φωτογραφίας, κολάζ, βίντεο, εγκαταστάσεις και άλλα.

Από τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη συνέχεια, σημειώνουμε τη μουσική βραδιά «Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε» (26/11, 8.30 μ.μ.). Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά 10 π.μ. - 1 μ.μ. και 5 μ.μ. - 9 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή: 10 π.μ. - 9 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ