Σάββατο 22 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αύριο τα επίσημα εγκαίνια της Εκθεσης Ντοκουμέντων

Η Εκθεση θα λειτουργεί, καθημερινά, μέχρι τις 19 Δεκέμβρη

Τα εγκαίνια της Εκθεσης Φωτογραφίας και Ντοκουμέντων του Κόμματος, μοναδικά αποτυπώματα 90 χρόνων αγώνων και θυσιών, πραγματοποιεί αύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί, η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ στο Περίπτερο «10» της ΔΕΘ, με ομιλητή τον Μάκη Μαΐλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η Εκθεση Φωτογραφίας και Ντοκουμέντων του ΚΚΕ, που ξεκίνησε τη λειτουργία της από την Τετάρτη 19 Νοέμβρη, θα λειτουργεί μέχρι την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ (και τα Σαββατοκύριακα).

Ηδη, πολλοί εργαζόμενοι, νέοι και συνταξιούχοι επισκέφθηκαν την έκθεση και με μεγάλη προσοχή και συγκίνηση, αλλά και θαυμασμό για το πλούσιο περιεχόμενό της έζησαν αυτήν τη μοναδική περιήγηση στην Ιστορία του ΚΚΕ, μέσα από σπάνια, πολύτιμα ντοκουμέντα, φωτογραφίες, χειρόγραφα και πολλά άλλα αντικείμενα.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που και χθες περιηγήθηκε στον εκθεσιακό χώρο, από ταμπλό σε ταμπλό και κοντοστεκόταν για να διαβάσει ή να δει τις φωτογραφίες, ή να «καρφώσει» το βλέμμα του στις προθήκες όπου προβάλλεται το αρχειακό υλικό. Η προσέλευση επισκεπτών αναμένεται να είναι μεγαλύτερη αυτήν τη βδομάδα, καθώς θα αρχίσουν οι ομαδικές επισκέψεις, που προγραμμάτισαν, ήδη, πολλές Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.

Πολλοί ήταν και οι νέοι, που έσπευσαν, με το άνοιγμα της Εκθεσης, να την επισκεφθούν, για να γνωριστούν με τη μοναδική ιστορική πορεία του ΚΚΕ

Motion Team

Πολλοί ήταν και οι νέοι, που έσπευσαν, με το άνοιγμα της Εκθεσης, να την επισκεφθούν, για να γνωριστούν με τη μοναδική ιστορική πορεία του ΚΚΕ
Η ΚΟΘ του ΚΚΕ, με ανακοίνωσή της, καλεί όσους ενδιαφέρονται, φορείς, σχολεία και μαζικές οργανώσεις, για την οργάνωση ομαδικών επισκέψεων, να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2310286546 και 2310286580, καθώς και στο email:kkethess@otenet.gr.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ