Τρίτη 25 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ
Σε συναγερμό οι Οργανώσεις του Πειραιά

Μεγάλο άνοιγμα στους εργαζόμενους, σε φίλους και οπαδούς του Κόμματος, σε κάθε άνθρωπο καλής θέλησης, σχεδιάζει η Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος

Σε συναγερμό βρίσκονται όλα τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του Κόμματος στον Πειραιά, και βέβαια τα μέλη της ΚΝΕ, ενόψει της έναρξης της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης. Ολες οι Κομματικές Οργανώσεις έχουν ήδη σχεδιάσει τη δουλειά, έχουν καταστρώσει τα πλάνα, έχουν προμηθευτεί τα κουπόνια και έχουν βάλει σε «θέση μάχης» όλες τους τις δυνάμεις, ενόψει της έναρξης της Οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος. Φυσικά, έχουν αρχίσει οι πρώτες επαφές με φίλους του ΚΚΕ, εργαζόμενους, για την πιο πλατιά διακίνηση του κουπονιού της εξόρμησης. Στόχος της ΚΟΠ είναι την πρώτη μέρα να πιαστεί το 30% του πολύ ανεβασμένου, συγκριτικά με τα προηγούμενα, πλάνου της εξόρμησης.

Βάση για την επιτυχία των ανεβασμένων στόχων της Οργάνωσης είναι η αξιοποίηση των παλιών δεσμών που υπάρχουν και έχουν δημιουργηθεί, διαχρονικά, με τους εργαζόμενους, μέσα από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές, από την καθημερινή επαφή και τις συζητήσεις των μελών και φίλων του ΚΚΕ με τους εργαζόμενους. Ετσι, αναμένεται με ανυπομονησία η έναρξη της εξόρμησης για να ανανεώσουν αυτούς τους δεσμούς.

Η αισιοδοξία για την υπερκάλυψη των πλάνων, είναι διάχυτη, καθώς, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τα λαϊκά στρώματα, πάρα πολύς κόσμος, αναγνωρίζοντας την προσφορά του ΚΚΕ, την αταλάντευτη δράση του, τους αγώνες που έχει αναπτύξει για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αλλά και για την ειρήνη, τα δημοκρατικά δικαιώματα, την εθνική ανεξαρτησία, είναι διατεθειμένος να συμβάλει για να δυναμώσει το ΚΚΕ. Ενώ ξεχωριστή σημασία έχει η ενίσχυση για την αξιοποίηση του Αρχείου του Κόμματος με την κατασκευή του νέου κτιρίου που είναι απαραίτητο για τη συντήρηση και αξιοποίηση του Αρχείου που αποτυπώνει ένα σημαντικότατο κομμάτι της Ιστορίας του ΚΚΕ και του εργατικού - λαϊκού κινήματος.

Μια από τις βασικές επιδιώξεις της Οργάνωσης είναι το κουπόνι να φτάσει παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε σπίτι και να συγκεντρωθούν, έστω και λίγα χρήματα από τον καθένα και πολλά από όλους.

Ολες οι κομματικές οργανώσεις, λαμβάνοντας υπόψη τους και την εμπειρία προηγούμενων οικονομικών εξορμήσεων, αισιοδοξούν πως θα γίνει ένα πραγματικά πλατύ άνοιγμα στο μέγιστο δυνατό βαθμό, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε στέκι της νεολαίας, παντού. Ηδη, οι κομμουνιστές, οι φίλοι και οι νεολαίοι του Κόμματος απευθύνονται πλατιά με το κουπόνι της εξόρμησης και η ανταπόκριση είναι ενθαρρυντική. Η προσπάθεια αυτή εντείνεται μέρα με τη μέρα και θα συνεχιστεί όλο το δίμηνο της Εξόρμησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ