Παρασκευή 23 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Ανέλαβε να «φιμώσει» το ΚΚΕ

Να «φιμώσει» το ΚΚΕ, επειδή αποκαλύπτει ότι ΠΑΣΟΚ χέρι χέρι με τη ΝΔ στηρίζουν τους φονιάδες του παλαιστινιακού λαού, το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και την ΕΕ, ανέλαβε, ξεπερνώντας τα όρια της πρόκλησης, ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Γλύκας, εκλεκτός όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΣΥΝ («κατέβηκαν» με κοινό ψηφοδέλτιο).

Την περασμένη Τετάρτη, 14 του Γενάρη, έδωσε εντολή στα συνεργεία του δήμου να εξαφανίσουν από την πόλη τα πανό που είχε αναρτήσει η Κομματική Οργάνωση Περάματος του ΚΚΕ για να καταγγείλει στο λαό της πόλης τη θηριωδία των ιμπεριαλιστών σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης. Ως πρόσχημα είχε παρουσιάσει την ...«καθαριότητα» και το ...«προφίλ» του δήμου. Ωστόσο, προχτές το βράδυ, στη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου οι μάσκες έπεσαν. Μετά από παρέμβαση των δυνάμεων της Κομματικής Οργάνωσης, στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει ότι: «Η εντολή που έδωσα αφορούσε μόνο το ένα πανό το οποίο καταδείκνυε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι στήριγμα των φονιάδων των λαών. Επειδή εγώ είμαι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν αισθάνομαι στήριγμα και γι' αυτό το κατέβασα»! Η δήλωσή του αυτή, η οποία τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις ακόμα και των παραβρισκόμενων στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από την Κομματική Οργάνωση έγινε καθαρό ότι με αυτές τις ενέργειες το μόνο που κατάφερε ήταν να γελοιοποιηθεί. Του ξεκαθάρισαν ότι είναι πασίγνωστο πως το ΚΚΕ δεν μπορεί να φιμωθεί, ούτε να λογοκριθεί και ότι άμεσα θα αναγκαστεί από μόνος του να αναρτήσει τα πανό εκεί που ήταν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ