Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το 'να χέρι νίβει τ' άλλο...

Πολλά και διάφορα περιμένουν οι αρμόδιοι του υπουργείου Γεωργίας από τη λειτουργία του προετοιμαζόμενου αγροτικού δορυφορικού τηλεοπτικού προγράμματος, αλλά εμείς τα μόνα που εντοπίζουμε είναι τα εξής δυο: Πρώτον, το «χάρισμα» δεκάδων δισεκατομμυρίων στη «Multichoice» και τη «Nova», όπου το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα ενταχθεί και δεύτερον έναν ακόμη μοχλό κυβερνητικής προπαγάνδας.

Αν δεν καταλάβατε γιατί πράγμα μιλάμε, εξηγούμαστε: Το υπουργείο Γεωργίας ετοιμάζει τη λειτουργία δορυφορικού αγροτικού προγράμματος, το οποίο θα μεταδίδεται από τη γνωστή ιδιωτική εταιρία «Multichoice». Για το σκοπό αυτό, το υπουργείο Γεωργίας θα διανείμει δωρεάν διακόσιες χιλιάδες αποκωδικοποιητές, συνολικού κόστους περίπου 40 δισεκατομμυρίων δραχμών, σε αγρότες, που έχουν καταχωρηθεί στο μητρώο αγροτών και αγροτικών εκμεταλλεύσεων, ώστε να βλέπουν το νέο αγροτικό κανάλι. Ταυτόχρονα, με τον αποκωδικοποιητή που θα έχει ο αγρότης, πέρα από το αγροτικό κανάλι που θα βλέπει δωρεάν - σύμφωνα με όσα λένε οι αρμόδιοι - θα μπορεί, εάν το επιθυμεί, να γίνει συνδρομητής σε κάποιο από τα εμπορικά μπουκέτα προγραμμάτων που κυκλοφορούν, πληρώνοντας, βέβαια, την αντίστοιχη συνδρομή.

Με άλλα λόγια, δηλαδή, το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο μαζί το σύστημα, που θα 'λεγε κι ο θυμόσοφος λαός μας, παραφράζοντας τη γνωστή παροιμία...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ