Σάββατο 25 Δεκέμβρη 1999 - Κυριακή 26 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Δημοκρατική Μέριμνα»
Ενισχύστε το σπουδαίο έργο της

Εκκληση σε όλους να συμβάλουν στην οικονομική της εξόρμηση, βοηθώντας στην εκπλήρωση μιας ανθρωπιστικής αποστολής, αλλά και ενός βαθύτατα δημοκρατικού χρέους απέναντι σε ανθρώπους που δίνοντας τα πάντα για την πατρίδα, υποφέρουν σήμερα αβοήθητοι και μόνοι, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα ζωής, απευθύνει η «Δημοκρατική Μέριμνα».

Με ανακοίνωσή της, στην οποία γνωστοποιεί την έναρξη της οικονομικής εξόρμησης, ενημερώνει πως οι άνθρωποι που περιθάλπει είναι, στην πλειοψηφία τους, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, που δεν έχουν κανένα οικονομικό πόρο. Το σωματείο με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει φροντίζει ώστε αυτοί οι άνθρωποι να παίρνουν μηνιαία ένα μικρό οικονομικό βοήθημα και έχουν στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Τώρα στις γιορτές οι ανάγκες των ανθρώπων αυτών είναι ακόμα μεγαλύτερες και η πιο μικρή συνεισφορά είναι σπουδαία. Η «Δημοκρατική Μέριμνα« τονίζει πως δεν παραγνωρίζει τις οικονομικές δυσκολίες, εκφράζει όμως τη βεβαιότητα πως θα υπάρξει ανταπόκριση και εύχεται σε όλους καλές γιορτές.

Ενημερώνει τέλος, πως προσφορέςγίνονταιδεκτέςστα γραφεία του σωματείου, Ακαδημίας 78, τηλ. 3822.776 και στην Εθνική Τράπεζα (υποκατάστημα Κάνιγγος) στον λογαριασμό 480210/14.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ