Τρίτη 15 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ολοήμερο πρόγραμμα δράσης

Οι κομμουνιστές δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας από την πρώτη γραμμή

Περιοδείες σε μεγάλους χώρους εργασίας διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αθήνας ενόψει της απεργίας στις 17 Δεκέμβρη. Με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος, Νίκο Παπακωνσταντίνου, κλιμάκιο του ΚΚΕ επισκέφτηκε χτες το εργοτάξιο της εταιρείας ΑΚΤΩΡ, στην «Πετρόλα».

Σήμερα έχουν προγραμματιστεί περιοδείες:

  • Στο εργοτάξιο της εταιρείας ΑΚΤΩΡ στη «Βιοχάλκο» με επικεφαλής τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ.
  • Στους εργάτες του Δήμου Μεταμόρφωσης (γκαράζ) και τους εργαζόμενους του Δημαρχείου με επικεφαλής τον βουλευτή του ΚΚΕ Ν. Παπακωνσταντίνου.
  • Στην ΚΟΣΜΟΚΑΡ με επικεφαλής τον Ν. Παπακωνσταντίνου.

Με μαζικές εξορμήσεις, περιοδείες σε χώρους δουλειάς, γειτονιές, στέκια της νεολαίας, ολοήμερο πρόγραμμα εξορμήσεων, περιοδειών, αλλά και πικετοφορίες στους κεντρικούς δρόμους των δήμων της περιοχής κορυφώνει τη δράση της και η Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ. Σε ανακοίνωσή της υπογραμμίζει: «Οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες, οι κνίτες και οι κνίτισσες του Πειραιά δίνουμε με αισιοδοξία και ενθουσιασμό τη μάχη για να φτάσει το κάλεσμα του ΚΚΕ για Λαϊκή Αντεπίθεση όπου χτυπά η καρδιά της εργατικής τάξης, στα εργοστάσια, στα σαπουνάδικα, στα καράβια, στους ναυτεργάτες και τους εργάτες της Ζώνης, στα πολυκαταστήματα και τις αλυσίδες εμπορίου, στα γραφεία των μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών, στα νοσοκομεία του Πειραιά, στα σχολεία, στο Πανεπιστήμιο, στα Νυχτερινά, στα ΙΕΚ, να φτάσει στη νεολαία το μήνυμα συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση και περιφρούρηση της απεργίας στα καράβια και στις αλυσίδες εμπορίου στις 5.30 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη και στις 10 π.μ. στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά». Παντού, στα μικρομάγαζα, στις γειτονιές και στις βιοτεχνίες, τονίζει, να φτάσει το μήνυμα για υπεράσπιση του δικαιώματος για μόνιμη σταθερή δουλειά, για δικαιώματα, κόντρα στις επιδιώξεις κυβέρνησης, ΕΕ, πλουτοκρατίας.

Σήμερα Τρίτη:

  • Η Βέρα Νικολαΐδου, βουλευτής στη Β΄ Πειραιά, θα περιοδεύσει στις 6.45 π.μ. στους εργάτες καθαριότητας του Δήμου Δραπετσώνας και στις 8.30 π.μ. στο ΙΚΑ Δραπετσώνας.
  • Η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής στην Α΄ Πειραιά, θα περιοδεύσει στις 6.30 π.μ., στους εργάτες καθαριότητας του Δήμου Περάματος και στις 8.30 π.μ. στο Δημαρχείο Περάματος. Στις 7 μ.μ. στο κατάστημα Σκλαβενίτη, στο Ικόνιο.

Ακόμα, σύσκεψη με γυναίκες και εργατοϋπαλλήλους του γονεϊκού κινήματος θα γίνει στις 5.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΒ Περάματος. Επίσης, στις 6 μ.μ., θα γίνει πικετοφορία στον κεντρικό εμπορικό δρόμο του Κορυδαλλού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ