Τρίτη 15 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΚΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εχθρός του λαού οι «εργατοπατέρες»

«Εχθρός του λαού δεν είναι μόνο η πλουτοκρατία, το κεφάλαιο, η ΕΕ, οι πολιτικοί υπάλληλοί της, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Χειρότεροι είναι οι "εργατοπατέρες", η εργατική αριστοκρατία που λειτουργούν σαν "πέμπτη φάλαγγα" μέσα στο λαό και στο κίνημα», σημειώνει η ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, απαντώντας στην κατάπτυστη ανακοίνωση που εξέδωσε η πλειοψηφία του Συνδικάτου Οικοδόμων Λιβαδειάς (ΠΑΣΚΕ) για να παρακινήσει τους εργάτες του κλάδου να μη συμμετάσχουν στην απεργία που έχει κηρύξει η Ομοσπονδία, επειδή «οι ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας για την απεργία είναι προς την κατεύθυνση του ΠΑΜΕ και καλεί ανοιχτά τους εργαζόμενους στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ»!

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «ΚΚΕ ΑΕ, με έδρα το παλατάκι Περισσού», για «εγκλωβισμένους φανατισμένους οπαδούς», μέσω των οποίων το ΚΚΕ «εξασφαλίζει αμέτρητες δωρεές κινητών και ακινήτων περιουσιακών στοιχείων από στελέχη της που αποβιώνουν» κ.ά.

Η πλειοψηφία της Διοίκησης «ξεπέρασε κάθε όριο. Φαίνεται πως οι συγκεκριμένοι πιστεύουν ότι όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε στους "φτωχούς πλουτοκράτες"». «Οταν, λοιπόν, οι εργαζόμενοι, ο λαός, πάνε να σηκώσουν κεφάλι να υπερασπιστούν τα αυτονόητα δικαιώματά τους και να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες ζωής, οι "καμπάνες πληρωμένες κάνουνε σαν λυσσασμένες"», τονίζεται μεταξύ άλλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ