Παρασκευή 19 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Δημαρχείο της Σταυρούπολης, διοργανώνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι η Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης σηματοδοτώντας τη συνέχιση του αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, διοργανώνει ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Καλαμαριάς μέλος της ΟΓΕ, αύριο Σάββατο 20 Μάρτη, στις 6 μ.μ., στο θεατράκι της οδού Χηλής. Θέμα της εκδήλωσης είναι «Γυναίκα - εργασία - κοινωνική ασφάλιση».

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Να πάνε στη κάλπη με κριτήρια την επίθεση που δέχονται τα δικαιώματά τους και τη στάση των παρατάξεων, καλεί η ΕΣΑΚ τους εργαζόμενους μπροστά στις αρχαιρεσίες του επιχειρησιακού σωματείου της Εμπορικής Τράπεζας, που γίνονται 22,23,24,26 και 29 Μάρτη στην Αθήνα και 23 Μάρτη στην επαρχία. Τονίζει την ανάγκη οι εργαζόμενοι να βάλουν στο περιθώριο την εργατική αριστοκρατία, να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιό της ΕΣΑΚ και να ενώσουν τη φωνή τους με όλες τις άλλες δυνάμεις που συναντιούνται στις γραμμές του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ