Παρασκευή 1 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων

Στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή του 16ου Συνεδρίου του βρίσκεται πλέον το ΚΚΕ και οι Κομματικές Οργανώσεις του, μαζί και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, συνεχίζουν το πλατύ άνοιγμα στον ελληνικό λαό και τη νεολαία, προκειμένου οι Θέσεις της ΚΕ για το Συνέδριο να φτάσουν παντού, να συζητηθούν, να αποτελέσουν το έναυσμα για την ανάπτυξη πλατιού διαλόγου και γόνιμου προβληματισμού.

Στα πλαίσια αυτά εντάσσονται και οι συγκεντρώσεις και συσκέψεις που διοργανώνονται από τις Κομματικές και Κνίτικες Οργανώσεις για τη συζήτηση και την ανάλυση των Θέσεων, στις οποίες καλούνται όλοι οι φίλοι και οι οπαδοί του Κόμματος και της ΚΝΕ να συμμετάσχουν για να ενημερωθούν, να καταθέσουν τις απόψεις τους και να ασκήσουν καλοπροαίρετη κριτική.

Ετσι, με αντικείμενο πάντα την παρουσίαση και συζήτηση των Θέσεων, αλλά και την ανάλυση των Θέσεων του ΚΚΕ για ιδιαίτερα ζητήματα όπως οι εργασιακές σχέσεις, η παιδεία κ.ά. από κλαδικές ΚΟΒ προγραμματίζονται εκδηλώσεις:

ΣήμεραΠαρασκευή

- Από την ΤΟ Βορείων Προαστίων της ΚΝΕ, στο «Κουτούκι του Κώστα», οδός Πεντέλης 104 (προέκταση λεωφόρου Δημοκρατίας) στα Μελίσσια, στις 10 το βράδυ (παρουσίαση και συνεστίαση).

- Από την Τομεακή Οργάνωση Α` Πειραιά της ΚΝΕ στο κέντρο «Συντροφιά», στις 9.30 το βράδυ (συνεστίαση προς τιμήν του Συνεδρίου).

- Από την ΚΟΒ Κρυονερίου του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στο Κοινοτικό Κατάστημα Κρυονερίου.

Στις 3 Δεκέμβρη

- Από την Κομματική Οργάνωση Καματερού του ΚΚΕ, στη 1 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «Ονειρο», συνεστίαση προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου.

Στις 4 Δεκέμβρη

- Από την ΚΟΒ Μελισσίων του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (17ης Νοέμβρη και Αγίου Γεωργίου), με ομιλητή τον Μπάμπη Αγγουράκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από την ΚΟΒ Πετρελαίου του ΚΚΕ στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ, με ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από την ΚΟΒ Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δήμου Ζωγράφου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60), με ομιλητή τον Σπύρο Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Σύσκεψη γυναικών από την ΚΟΒ Τοπικής Αυτοδιοίκησης Βύρωνα του ΚΚΕ στις 5.30 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος.

- Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας και την Κομματική Οργάνωση Αμφισσας του ΚΚΕ, στην αίθουσα Σορώκου, στις 6 μ.μ.

- Από την Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο στη Μυτιλήνη, με ομιλητή τον Γιάννη Ποσοτίδη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του Κόμματος.

Στις 5 Δεκέμβρη

- Από την ΚΟΒ Παιδείας Κοκκινιάς - Κορυδαλλού του ΚΚΕ στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης), με ομιλήτρια τη Ρίτα Νικολαΐδου, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από την ΚΟΒ Παιδείας Βύρωνα του ΚΚΕ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στην πρώην πλατεία Ταπητουργείου, στις 6.30 μ.μ.

Στις 7 Δεκέμβρη

- Από την Κομματική Οργάνωση Δικηγόρων του ΚΚΕ στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Αντώνη Σκυλλάκο.

- Από την Αχτίδα Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του ΚΚΕ στα γραφεία της ΟΤΟΕ (Σίνα και Βησσαρίωνος 9), στις 4.30 μ.μ., με ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από την Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, με ομιλητή τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στις 8 Δεκέμβρη

- Από την Περιαστική Αχτίδα Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ στην ταβέρνα «ΒΑΓΓΕΛΗΣ» στο Χορτιάτη (συνεστίαση προς τιμήν και για την ενίσχυση του Συνεδρίου).

Στις 9 Δεκέμβρη

- Από την Τομεακή Οργάνωση Βορειοανατολικών Συνοικιών της ΚΝΕ στις 9.30 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή.

Στις 10 Δεκέμβρη

- Από τις ΚΟ Κυψέλης του ΚΚΕ στην ταβέρνα «Το Αμπελόφυλλο», Σαμοθράκης 3 και Λέλας Καραγιάννη, στις 10.30 το πρωί.

Στις 11 Δεκέμβρη

- Από την ΚΟΒ Αμαρουσίου του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στο παλιό Δημαρχείο στην πλατεία Ηρώων, με ομιλήτρια την Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από τις ΚΟ Βύρωνα του ΚΚΕ στο κινηματοθέατρο «Λουίζα», στις 6 μ.μ., με ομιλητή τον Γιώργο Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από την ΚΟΒ Παιδείας Ζωγράφου του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Ανακρέοντος 60).

- Από τις Κομματικές Οργανώσεις Ιλίου του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ (2008-02-07 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων (2000-12-07 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων (2000-12-05 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων (2000-11-30 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων (2000-11-28 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις - συνεστιάσεις (1997-12-06 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ