Τρίτη 28 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων

Στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή του 16ου Συνεδρίου του, βρίσκεται πλέον το ΚΚΕ και οι Κομματικές Οργανώσεις του, μαζί και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, συνεχίζουν το πλατύ άνοιγμα στον ελληνικό λαό και τη νεολαία, προκειμένου οι Θέσεις της ΚΕ για το Συνέδριο να φτάσουν παντού, να συζητηθούν, να αποτελέσουν το έναυσμα για την ανάπτυξη πλατιού διαλόγου και γόνιμου προβληματισμού.

Στα πλαίσια αυτά, εντάσσονται και οι συγκεντρώσεις και συσκέψεις που διοργανώνονται από τις Κομματικές και Κνίτικες Οργανώσεις για τη συζήτηση και την ανάλυση των Θέσεων, στις οποίες καλούνται όλοι οι φίλοι και οι οπαδοί του Κόμματος και της ΚΝΕ να συμμετάσχουν για να ενημερωθούν, να καταθέσουν τις απόψεις τους και να ασκήσουν καλοπροαίρετη κριτική.

Ετσι, με αντικείμενο πάντα την παρουσίαση και συζήτηση των Θέσεων, αλλά και την ανάλυση των θέσεων του ΚΚΕ για ιδιαίτερα ζητήματα, όπως οι εργασιακές σχέσεις, η παιδεία κ.ά., από κλαδικές ΚΟΒ, προγραμματίζονται εκδηλώσεις:

- Για σήμερα, Τρίτη:

- Από τις Κομματικές Οργανώσεις Κερατσινίου του ΚΚΕ στο Δημαρχείο Κερατσινίου, στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Σήφη Κωτσαντή, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και γραμματέα της ΚΟΠ του ΚΚΕ.

- Από τη ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ στο χωριό Ανέζα, στο καφενείο Ν. Τόκορου, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Β. Ζιώβα, μέλος της ΕΠ Β/Δ Ελλάδας του ΚΚΕ.

- Από την Αχτιδική Επιτροπή Εμπορίου της ΚΟ Λάρισας του ΚΚΕ στις 7.30 μ.μ., στο Ξενοδοχείο «ΜΕΤΡΟΠΟΛ» στη Λάρισα, με ομιλητή τον βουλευτή του Κόμματος Γιάννη Παττάκη.

- Για αύριο, Τετάρτη:

- Από τις Κομματικές Οργανώσεις Αιγάλεω του ΚΚΕ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου «Γιάννης Ρίτσος», στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλλου, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από τις Κομματικές Οργανώσεις Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ στις 7 μ.μ., στο ΦΑΡΟ (Σίφνου 1), με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από τις ΚΟ Γαλατσίου του ΚΚΕ στις 7 μ.μ., στην καφετερία «Βέρα» (Πρωτοπαπαδάκη 6 - Παλιό Τέρμα), με ομιλητή τον Μπάμπη Αγγουράκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από την Εργατοϋπαλληλική ΚΟΒ της Ανατολικής Αχτίδας του ΚΚΕ στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου, με ομιλητή τον Γιώργο Σκιαδιώτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από τις ΚΟ Πετρούπολης του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, με ομιλητή τον Αντώνη Σκυλλάκο, βουλευτή του Κόμματος.

- Από την ΚΟΒ Παιδείας Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ στις 6 μ.μ., στον 3ο όροφο του παλιού Δημαρχείου Ν. Ιωνίας.

- Από τη ΝΕ Νοτίου Δωδεκανήσου του ΚΚΕ στις 6 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, με ομιλητή τον Στ. Λουκά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από τη ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Γεωργικών Συνεταιρισμών (Χαριλάου Τρικούπη 38), με ομιλητή τον Σπύρο Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από την Κομματική Οργάνωση Ν. Ιωνίας Βόλου του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα των εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

- Από την Αχτιδική Επιτροπή Αλμυρού Μαγνησίας του ΚΚΕ στην αίθουσα του ΕΚ Αλμυρού, στις 7 μ.μ.

- Για την Πέμπτη, 30/11:

- Από την ΚΟΒ ΕΥΔΑΠ του ΚΚΕ στις 6 μ.μ., στην οδό Ζήνωνος 4, στον 2ο όροφο, με ομιλητή τον Γ. Σκιαδιώτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από την Κομματική Οργάνωση Ναυτεργατών του ΚΚΕ, στις 11 το πρωί, στα γραφεία της ΚΟΠ.

- Για την 1η Δεκέμβρη:

- Από την ΤΟ Βορείων Προαστίων της ΚΝΕ, στο «Κουτούκι του Κώστα», οδός Πεντέλης 104 (προέκταση λεωφόρου Δημοκρατίας) στα Μελίσσια, στις 10 το βράδυ (παρουσίαση και συνεστίαση).

- Για τις 4 Δεκέμβρη:

- Από την ΚΟΒ Μελισσίων του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (17ης Νοέμβρη και Αγίου Γεωργίου), με ομιλητή τον Μπάμπη Αγγουράκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από την ΚΟΒ Πετρελαίου του ΚΚΕ στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ.

- Από την ΚΟΒ Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κινημάτων Δήμου Ζωγράφου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60).

- Για τις 5 Δεκέμβρη:

- Από την ΚΟΒ Παιδείας Κοκκινιάς - Κορυδαλλού του ΚΚΕ στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης), με ομιλήτρια τη Ρίτα Νικολαΐδου, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Για τις 7 Δεκέμβρη:

- Από την Κομματική Οργάνωση Δικηγόρων του ΚΚΕ στις 7.30 μ.μ, στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Αντώνη Σκυλλάκο.

- Για τις 8 Δεκέμβρη:

- Από την Περιαστική Αχτίδα Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ στην ταβέρνα «ΒΑΓΓΕΛΗΣ» στο Χορτιάτη (συνεστίαση προς τιμήν και για την ενίσχυση του Συνεδρίου).

- Για τις 10 Δεκέμβρη:

- Από τις ΚΟ Κυψέλης του ΚΚΕ στην ταβέρνα «Το Αμπελόφυλλο», Σαμοθράκης 3 και Λέλας Καραγιάννη, στις 10.30 το πρωί.

- Για τις 11 Δεκέμβρη:

- Από την ΚΟΒ Αμαρουσίου του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στο παλιό Δημαρχείο στην πλατεία Ηρώων, με ομιλήτρια την Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ