Παρασκευή 31 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Για να δούμε

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ τελικά τι θα γίνει αυτή τη νύχτα. Μέχρι πριν λίγες μέρες δεν ανησυχούσε σοβαρά κανείς. Από τότε, όμως, που βγήκαν οι αρμόδιοι του υπουργείου Εσωτερικών και είπαν ότι ο «κρατικός μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα» δικαίως δαγκώθηκε ο κόσμος. Μπορεί η Νέα Ζηλανδία, που θα κάνει πρώτη την αλλαγή του έτους να μην έχει προβλήματα με τη μηχανοργάνωση και τις κρατικές υπηρεσίες της, αλλά εκεί δεν έχουν εκσυγχρονιστές. Εδώ έχουμε.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι την τελευταία φορά που ειπώθηκε κάτι περί ετοιμότητας από κρατικούς φορείς ήταν μετά τους σεισμούς και όλοι ξέρουμε τι επακολούθησε. Τώρα κάτι επισκέψεις του Σημίτη τις προηγούμενες ημέρες σε κάτι καταυλισμούς - πρότυπα δε φανταζόμαστε ότι πείθουν κανέναν, σχετικά με το ποσό καλά περνάνε οι σεισμοπαθείς.

Πάντως, αυτά που ακούτε για μια εικόνα πλήρους διάλυσης, όπου δε θα λειτουργεί τίποτε και θα ισχύει το πλήρες χάος, αφού δε θα έχουμε φως, φανάρια στους δρόμους και οποιαδήποτε υπηρεσία, μάλλον δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Είναι δυνατόν να συμβεί σε μια νύχτα ό,τι δεν κατάφερε το ΠΑΣΟΚ να κάνει σε 3 χρόνια;

ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ η αλλαγή του χρόνου ήταν είναι και θα είναι μια ευχάριστη στιγμή για όλους μας άσχετα από οποιαδήποτε κατάσταση, αφού ο λληνας αν μη τι άλλο έχει συνηθίσει στις «κακουχίες» και ξέρει να περνάει καλά όταν το θέλει, είτε τον αφήνουν είτε όχι.

Και με δεδομένο ότι τέλος πάντων φέτος αλλάζουμε και χιλιετία εκτός από έτος, δικαιούμαστε να περάσουμε ακόμα καλύτερα. Μετά βλέπουμε!

Να ευχηθούμε λοιπόν Καλή Χρόνια. Και να μην ξεχνάμε ότι το ποσό καλή θα είναι εξαρτάται από εμάς κι από το ποσό θα φροντίσουμε να την κάνουμε καλή, αντιστεκόμενοι σε όσα μας θίγουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ