Σάββατο 25 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αγρια αγορά...

Η ανακοίνωση απ΄ τη Διεύθυνση Ασφαλείας για την εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε άτομα απ' τη Βουλγαρία στη χώρα μας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση και την εμπορία οργάνων, κυρίως ωαρίων, έφερε στην επιφάνεια μια απ' τις άγριες αγορές στο χώρο της υγείας, όπου η επιστήμη μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια. Μέλος της σπείρας ήταν και ένας Ελληνας μαιευτήρας, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αφαίρεσε από μια Ρουμάνα οκτώ ωάρια, έναντι αμοιβής δύο χιλιάδων ευρώ.

Η επιθυμία λοιπόν να αποκτήσει κάποιο ζευγάρι - που έχει προβλήματα - παιδιά, μετατρέπεται σε προσοδοφόρο φιλέτο κερδοφορίας για όσους αντιμετωπίζουν την ανθρώπινη υγεία σαν εμπόρευμα. Μάλιστα η Ελλάδα έχει γίνει κέντρο του λεγόμενου «τουρισμού της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγή». Δηλαδή έρχονται εδώ ζευγάρια από άλλες χώρες γιατί είναι ξέφραγο αμπέλι και «φτηνά».

Εκτός απ' τα δημόσια νοσοκομεία και ορισμένες ιδιωτικές κλινικές που έχουν συγκροτημένες μονάδες εξωσωματικής γονιμοποίησης, υπάρχουν και 40-45 κέντρα, που λειτουργούν ακόμα και σε ιατρεία. Ασυδοσία δηλαδή πλήρης. Και αυτή η ασυδοσία δεν διστάζει μπροστά σε τίποτε, ακόμα και απ' το να χρησιμοποιεί τη γυναίκα σαν εργαλείο ωαρίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ