Τρίτη 5 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Πρόγραμμα Νίκου Σοφιανού

Το πρόγραμμα του υποψήφιου δημάρχου Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκου Σοφιανού, για τις επόμενες μέρες διαμορφώνεται ως εξής:

  • Σήμερα Τρίτη 5/10

18.00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα στη Νεάπολη Εξαρχείων, στην Ιπποκράτους, στη Χαριλάου Τρικούπη και στην Ασκληπιού (σημείο εκκίνησης Ιπποκράτους και Ακαδημίας). Θα συμμετάσχει ο Χριστόφορος Σουμάλας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα.

  • Αύριο Τετάρτη 6/10

10.00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Οφθαλμολογικό Κέντρο του ΙΚΑ (Λένορμαν 200).

  • Την Πέμπτη 7/10

18.00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα μαγαζιά στον Αγ. Ελευθέριο στην Αχαρνών. Θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Ελευθερίου. Θα χαιρετίσει η Ελένη Ζαφειρίου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα.

  • Την Παρασκευή 8/10

9.00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Ειδικό Σχολείο ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι (Κόνωνος 16). Θα συμμετάσχει ο Χάρης Χουρδάκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα.

  • Το Σάββατο 9/10

11.00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη συνοικία του Βοτανικού και στα καφενεία της πλατείας. Θα συμμετάσχει η Αθηνά Τσάμη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικού Τομέα.

  • Την Κυριακή 10/10

11.00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη συνοικία Μαρκόνι και θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο της περιοχής. Θα συμμετάσχει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Λεωνίδας Σακκάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ