Τρίτη 5 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
«Η δύναμη είναι στα χέρια του λαού»

Ο Γιώργος Μαρίνος

902

Ο Γιώργος Μαρίνος
Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τον Κώστα Μιχαήλ, υποψήφιο δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου, περιόδευσε στην Κύμη και επισκέφθηκε τη μονάδα συσκευασίας σύκων, το εργοστάσιο της «Ηλεκτρομηχανικής» (αμυντική βιομηχανία) και το Νοσοκομείο Κύμης.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων οι εργαζόμενοι εξέφρασαν μαζικά την αγανάκτησή τους για την πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και τη διαμαρτυρία τους για την επίθεση κατά των μισθών και των συντάξεων, το υψηλό επίπεδο της ανεργίας, τις μεγάλες ελλείψεις στο Νοσοκομείο, τους κινδύνους για το κλείσιμο του εργοστασίου της «Ηλεκτρομηχανικής».

Στις παρεμβάσεις του ο Γιώργος Μαρίνος ανέφερε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Αυτά είναι προβλήματα που βασανίζουν κάθε λαϊκή οικογένεια και επιβάλλεται να γίνουν κριτήρια ψήφου στις εκλογές του Νοέμβρη, ώστε να τιμωρηθούν οι συνδυασμοί που στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική και επιδίδονται στα γνωστά ψηφοθηρικά παιχνίδια.

Η "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" και το ΚΚΕ, που τη στηρίζει, βρίσκονται όλα τα χρόνια κοντά στους λαϊκούς ανθρώπους της περιοχής και παρεμβαίνουν για κάθε πρόβλημα σε σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Εκφράζει τα λαϊκά συμφέροντα και η δύναμη θα είναι στα χέρια του λαού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ