Σάββατο 16 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Τιμωρήστε τους με υπερψήφιση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Περιοδεία του Γ. Λαμπρούλη στη χαλβαδοποιία «Ολυμπος»

Περιοδεία στο εργοστάσιο χαλβαδοποιίας «Ολυμπος» πραγματοποίησε ο Γ. Λαμπρούλης, υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Μιλώντας στους εργαζόμενους, ο Γ. Λαμπρούλης τόνισε ότι οι εκλογές της 7ης Νοέμβρη έχουν πολιτικό χαρακτήρα. Γίνονται εν μέσω βαθιάς καπιταλιστικής κρίσης, με την ολομέτωπη αντιλαϊκή επίθεση κυβέρνησης και τρόικας να εντείνεται συνεχώς. Τη ζούμε - είπε - στο πετσί μας. Με το χτύπημα εργατικών δικαιωμάτων που με αιματηρούς αγώνες κατακτήθηκαν, με τις στρατιές των ανέργων να μακραίνουν, με την ακρίβεια και την άγρια φορολογία να μας αδειάζουν τις τσέπες, με το μέλλον των παιδιών μας να φαντάζει εφιαλτικό, με τους φτωχούς αγρότες να εγκαταλείπουν τα χωράφια τους, τους μικρέμπορους να κλείνουν τα μαγαζιά τους, τους συνταξιούχους να υποφέρουν.

Και τόνισε: Η δυσαρέσκεια και η αγανάκτηση για τα όσα συμβαίνουν σήμερα είναι μεγάλη. Και η αγωνία για το αύριο ακόμα μεγαλύτερη. Στο χέρι σας είναι να τους σταματήσετε. Μπορείτε. Εχετε τη δύναμη. Οι εκλογές είναι μια καλή ευκαιρία, για να στείλετε το μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι δεν υποτασσόσαστε. Το ίδιο μήνυμα χρειάζεται να σταλεί και προς τη ΝΔ, τον ΛΑ.Ο.Σ., τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική. Πρέπει να τιμωρηθούν. Και ψήφος πραγματικής και ουσιαστικής τιμωρίας των ενόχων είναι αυτή που θα δοθεί στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ