Τρίτη 2 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Οι σημερινές δραστηριότητες
Στην Αττική

-- Στις 9.30 π.μ. περιοδεία στο ΤΕΑΔΥ (Οθωνος 10) με τους Βαρδαβάρο Λεωνίδα υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο και Αντώνη Αντανασιώτη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο. Στις 11 π.μ. θα περιοδεύσουν στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.

-- Στις 9.30 π.μ. περιοδεία στον ΟΓΑ (Πατησίων 30) με τον Αγκαβανάκη Δημήτρη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στην Εργατική Εστία (οδός Αγησιλάου) με τον Γιώργο Σκιαδιώτη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

-- Στις 3 μ.μ. περιοδεία στην ΜΕΛΛΟΝ Οικονομικές Υπηρεσίες με τον Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στο κεντρικό κτίριο της ALPHA τράπεζας (οδός Σταδίου) με την Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Βορείου τομέα.

-- Περιοδεία στον Αγ.Φανούριο στο Ιλιον και στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στο πολιτιστικό καφενείο του Δήμου Ιλίου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής.

-- Στις 9.30 π.μ. συζήτηση στο ΚΑΠΗ Καλογρέζας με τον Γιώργο Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ και βουλευτή. Στις 6 μ.μ. ο Γιώργος Μαυρίκος θα μιλήσει σε συζήτηση στο ΕΠΑΛ της Νέας Ιωνίας, ενώ στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Καζαντζίδη της περιοχής.

-- Στις 7 μ.μ. περιοδεία στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκέντρωση σε καφενείο της οδού Παπάγου - θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού τομέα.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στο κεντρικό κτίριο της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ τράπεζας (οδός Σοφοκλέους) με τον Θανάση Γκόγκο, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

-- Στις 8.30 π.μ. περιοδεία στο Σικιαρίδειο ίδρυμα με τον Χάρη Χουρδάκη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

-- Στις 7.30 π.μ., σε συγκέντρωση εργαζομένων στη ΔΕΗ στο Λαύριο, θα μιλήσει ο Λευτέρης Παπακωνσταντόπουλος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στον ΟΑΣΑ (οδός Μετσόβου 15) με τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του σωματείου Λογιστών (Κάνιγγος 27), σε συγκέντρωση εργαζομένων στη Δημόσια Διοίκηση, θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

-- Στις 7 π.μ., στη ΔΕΗ (Παπαναστασίου) με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 8.30 π.μ., στο Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας και στον ΟΓΑ με τον Θόδωρο Κυριακίδη, υποψήφιο περιφερειακό Σύμβουλο.

-- Στις 9 π.μ., στην Cosmote Ευόσμου με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

-- Στις 10 π.μ., περιοδεία στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στη 1.30 μ.μ., στο εργοτάξιο του Δήμου Θέρμης με τον Θόδωρο Ιγνατιάδη, υποψήφιο δήμαρχο Θέρμης και τον Θόδωρο Κυριακίδη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

-- Στις 2 μ.μ., στο τηλεφωνικό κέντρο της Cosmote στο Porto Center.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ