Τρίτη 2 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τραμπούκικη επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ

Την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν την περασμένη Κυριακή μέλη της ΚΝΕ στη Νέα Φιλαδέλφεια καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΚΟ Ν. Φιλαδέλφειας του ΚΚΕ. Τα μέλη της ΚΝΕ έκαναν αφισοκόλληση για να προπαγανδίσουν τη συγκέντρωση του ΚΚΕ, αύριο, στο Πεδίον του Αρεως. Προκλήθηκαν φραστικά από ομάδα νεαρών και ακολούθησε επίθεση σε στέλεχος της Οργάνωσης.

Οπως καταγγέλλει η ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας, «την επίθεση έκαναν περίπου 15 "οπαδοί της ΑΕΚ", χτύπησαν και τραυμάτισαν το μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ Σωτήρη Παρίση. Τέτοιες επιθέσεις είναι στην ίδια κατεύθυνση με τη διακηρυγμένη επιδίωξη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του κεφαλαίου για τον περιορισμό της πολιτικής δράσης του ΚΚΕ, για το χτύπημα του λαϊκού κινήματος.

Οι εργαζόμενοι της Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, αλλά και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να καταγγείλουν τις φασιστικές πρακτικές και να πάρουν θέση ενάντια στους "ιδιωτικούς στρατούς" που συγκροτούνται από τους μεγαλοκαπιταλιστές ιδιοκτήτες των ΠΑΕ. Αυτοί είναι οι πρώτοι που θα αξιοποιηθούν ενάντια στο λαϊκό κίνημα στον αγωνιζόμενο λαό σε περίοδο καπιταλιστικής κρίσης. Γι' αυτό και επιτίθενται με μανία στην πρωτοπορία, στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ. Αυτές οι "συμμορίες" έχουν αποκαλυφθεί πλέον στα μάτια του φίλαθλου κόσμου. Δεν έχουν σχέση ούτε και είχαν με τον αθλητισμό. Το ΚΚΕ δεν φιμώνεται, η αγανάκτηση να γίνει δύναμη - Στις 7 Νοέμβρη ψήφο στη "Λαϊκή Συσπείρωση" που στηρίζει το ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ