Πέμπτη 20 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγχαρητήρια από το ΚΣ της ΕΔΟΝ

Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρή Χιώνη, για την εκλογή του, απέστειλε ο ΓΓ του ΚΣ της ΕΔΟΝ, Χάρης Καραμάνος. Η επιστολή έχει ως εξής:

«Εκ μέρους του ΚΣ της ΕΔΟΝ και εμένα προσωπικά, θέλω να σου διαβιβάσω τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σου στο πόστο του Γενικού Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους επερχόμενους αγώνες της ΚΝΕ.

Είμαι σίγουρος ότι θα συνεισφέρεις τα μέγιστα για την υλοποίηση του στόχου που θέσατε στο 10ο Συνέδριο της Οργάνωσής σας για περαιτέρω ισχυροποίηση της ΚΝΕ και του αγωνιστικού μετώπου πάλης για την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων και της νεολαίας.

Οι αδελφικοί και συντροφικοί δεσμοί μεταξύ ΕΔΟΝ και ΚΝΕ, οι οποίοι μετρούν χρόνια ζωής και αγώνων, είναι στο χέρι μας να τους ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο για την υλοποίηση του κοινού μας οράματος για ένα καλύτερο μέλλον. Η στενή συνεργασία μας μπορεί και πρέπει να συμβάλει στην κλιμάκωση του αντιιμπεριαλιστικού μετώπου πάλης με στόχο τη δημιουργία του κόσμου της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας, της αλληλεγγύης και του σοσιαλισμού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ