Πέμπτη 20 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από τη χτεσινή εκδήλωση στο πατάρι της «Σύγχρονης Εποχής»
Από τη χτεσινή εκδήλωση στο πατάρι της «Σύγχρονης Εποχής»
«ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ»
Με αισιοδοξία στην καινούρια χρονιά

Σε μια συντροφική εκδήλωση, με τη συμμετοχή της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, έκοψε χτες την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο βιβλιοπωλείο της Αθήνας

Με αισιοδοξία ατενίζει το μέλλον η «Σύγχρονη Εποχή», έτοιμη πάντα να τροφοδοτήσει το λαϊκό κίνημα με τα απαραίτητα ιδεολογικά εργαλεία ως απαραίτητο και αναντικατάστατο όρο για την εκπλήρωση του ιστορικού ρόλου της εργατικής τάξης.

Το εκδοτικό έκοψε χτες την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια ζεστή συντροφική εκδήλωση, στο πατάρι του βιβλιοπωλείου της Αθήνας, παρουσία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, η οποία ήταν επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος. Εκ μέρους του ΚΣ της ΚΝΕ, παραβρέθηκε ο νέος Γραμματέας του, Θ. Χιώνης, επικεφαλής αντιπροσωπείας.

Προσερχόμενη στην εκδήλωση η Α. Παπαρήγα δήλωσε: «Η "Σύγχρονη Εποχή" είναι ο αγαπημένος χώρος όλων μας. Αλλά πάνω απ' όλα νομίζω ότι μπορεί να απολαύσει αυτό το χώρο, και κυρίως την παραγωγή του, η νεολαία, οι νέοι άνθρωποι που χωρίς το βιβλίο δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορούν να δουν τη ζωή με καθαρά μάτια. Και η δράση χρειάζεται αλλά και το βιβλίο εμπνέει και οδηγεί».

Εκ μέρους της διεύθυνσης του εκδοτικού ο Γιάννης Σκυλλάς είπε ότι το 2010 «ήταν μια καλή χρονιά για την εκδοτική παραγωγή μας. Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε σημαντική. Παρά την κρίση και την οικονομική συγκυρία, τα πήγαμε καλά. Ελπίζουμε καλύτερα το 2011». Η εκδήλωση έκλεισε με κρασί και μεζέδες, ενώ το φλουρί συνοδευόταν από δώρο αξίας 200 ευρώ σε βιβλία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ